Voorraaddeals OP = OP -  Tot 1150,- korting ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Uitgelicht: Pegasus e-bikes 2023

Als we het in Nederland hebben over e-bikes wordt er vaak gepraat over Gazelle en Batavus. Pegasus is iets minder bekend, maar blijft marktaandeel winnen in Nederland en België. Dat komt vooral door kwaliteit en degelijkheid van e-bikes van Pegasus. De laatste jaren zien we bij 12GO Biking dat de vraag naar Pegasus fietsen enorm is gestegen. Dit komt vooral door de betrouwbare kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Pegasus fietsen zijn niet per definitie goedkoop. Wel goed geprijsd. Je hebt dus veel fiets voor je geld.

Pegasus e-bikes

Een elektrische fiets van Pegasus staat garant voor fietsplezier en kwaliteit. Dit Duitse merk heeft altijd aandacht voor de kwaliteit, veiligheid en innovatie bij al haar fietsen. Mede hierdoor is Pegasus een grote speler op de Europese markt en zelfs de marktleider in Duitsland. Binnen 12GO Biking noemen we Pegasus 'het Duitse Gazelle'.  Het streven naar de beste kwaliteit en het bieden van ongeëvenaard fietsplezier is volgens Pegasus de succesformule. Van een e-bike met een groot en sterk frame tot licht frame en van stadsfiets e-bike tot een hybride e-bike. Hieronder staan een aantal fietsen uitgelicht.

Pegasus elektrische stadsfietsen: Siena en Ravenna

Elektrische stadsfietsen kenmerken zich door een makkelijke instap en rechtopzittende houding. Hierbij is de Pegasus Siena de meest degelijke. Dankzij de lage instap en de betrouwbare trapondersteuning word je met de Pegasus Siena weer een stuk mobieler. Deze Pegasus Siena is geschikt voor de dagelijkse fietstochten.

De Pegasus Ravenna een tikkeltje sportiever dan de Siena. De Ravenna is daarom de keuze voor de fietser die zijn dagelijkse boodschappen op de fiets doet en in het weekend een mooie toertocht maakt. Daarom heeft deze fiets een sportievere geometrie dan andere stadsfietsen. Ook de Ravenna fietsen worden ondersteund door betrouwbare Bosch motoren. De fietsen staan erg goed hun mannetje onderweg en door de sterke ondersteuning krijg je heuvelop een duwtje in de rug. Van zowel de Pegasus Siena als de Pegasus Ravenna zijn verschillende varianten.

1.999,- 2.749,-
Waardering:
100%
27% korting
2.699,- 2.949,-
Waardering:
100%
8% korting
2.899,- 3.249,-
11% korting
2.599,- 3.049,-
15% korting
3.449,- 3.699,-
7% korting
2.499,- 3.049,-
18% korting
2.599,- 2.949,-
Waardering:
91.5000%
12% korting

Bekijk alle elektrische stadsfietsen van Pegasus

Pegasus elektrische hybride fietsen: Premio, Tecaro, Solero, Savino, Strong, Evo

Pegasus onderscheid zich vooral in haar elektrische hybride fietsen. In de collectie zitten verschillende series. Ze hebben allemaal hun eigen specificaties, unieke kenmerken en rijgedrag. Voor ieder wat wils; daar staat Pegasus voor. Zo heb je bijvoorbeeld de Premio serie, met derailleur en grote accucapaciteit. Ideaal voor fietsvakanties. De Pegasus Strong e-bikes lichten we graag ook even uit; dit zijn unieke e-bikes, die een draaggewicht van 180kg aankunnen en ook geschikt zijn voor lange personen. 

3.799,- 4.449,-
15% korting
4.299,- 4.849,-
11% korting
2.999,- 3.649,-
Waardering:
96.5000%
18% korting
2.499,- 3.199,-
22% korting
3.499,- 4.249,-
18% korting
2.999,- 3.499,-
14% korting
2.499,- 2.999,-
17% korting
3.249,- 3.649,-
11% korting
2.999,- 3.649,-
Waardering:
93%
18% korting
3.349,- 3.649,-
8% korting

Bekijk alle elektrische hybride fietsen van Pegasus

Wil je meer weten?

Heb jij naar aanleiding van dit blog vragen? Stel ze gerust.

E-mail: contact |  Bel: 0182-621850 of Whatsapp

De grootste fietsenwinkel van Nederland

In Moordrecht, vlakbij Gouda, vind je de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. In onze grote fietsenwinkel is alles aanwezig: van mountainbikes tot racefietsen en van fietskleding tot fietsaccessoires. Je kunt alle fietsen testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. Daarnaast laat je je fiets onderhouden door een van onze topmonteurs in ons moderne servicecentre. Wacht op je nieuwe fiets of onderhoudsbeurt terwijl je geniet van een broodje in het lunchcafe.

12GO Biking steunt Bikes4Africa door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Ook zijn er gedurende het jaar verschillende evenementen waarmee geld in wordt gezameld. Bikes4Africa steunt hiermee verschillende goede doelen.

Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

De 10 meestgestelde vragen over elektrische fietsen De 10 meestgestelde vragen over elektrische fietsen
Fietsen met riemaandrijving: alles wat je moet weten Fietsen met riemaandrijving: alles wat je moet weten

Je springt iedere keer weer op de fiets, of het nu regent, sneeuwt of als de zon schijnt. Maar als jij zo’n doorzetter bent, dan verwacht je toch op zijn minst dat je fiets deze eigenschap ook bezit? Een fiets die betrouwbaar is in alle weersomstandigheden, zonder al te veel onderhoud. Tegenwoordig vind je in ieder segment fietsen met riemaandrijving: van elektrische stadsfietsen tot trekking fietsen.

Actieradius: Hoeveel km haalt de accu van jouw elektrische fiets? Actieradius: Hoeveel km haalt de accu van jouw elektrische fiets?

Je wilt met jouw elektrische fiets natuurlijk het liefst zo ver mogelijk kunnen fietsen met een opgeladen accu. Maar aan een grotere accu hangt natuurlijk een hogere prijs. Hoe ver je kunt fietsen hangt ook af van verschillende factoren; Niet iedereen komt even ver met precies dezelfde fiets. 

Koopgids: De beste e-bikes met riemaandrijving Koopgids: De beste e-bikes met riemaandrijving

Je springt iedere keer weer op de fiets, of het nu regent, sneeuwt of als de zon schijnt. Maar als jij zo’n doorzetter bent, dan verwacht je toch op zijn minst dat je fiets deze eigenschap ook bezit? Een fiets die betrouwbaar is in alle weersomstandigheden, zonder al te veel onderhoud.