Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Cube 2020: vernieuwing, innovatie en stijl

Cube 2020: vernieuwing, innovatie en stijl

De Cube collectie voor 2020 is bekend! Cube staat al jaren bekend om hun uitstekende frames en een aanbod dat voor ieder wat wils heeft. Bij Cube kun je terecht voor een comfortabele elektrische hybride, maar ook voor een razendsnelle racefiets of mountainbike. Voor 2020 heeft Cube bij de meeste modellen kleine aanpassingen gemaakt, terwijl we ook twee gloednieuwe modellen zien. Heel de 2020 collectie is natuurlijk bij 12GO Biking te bewonderen en vanaf vandaag ook te bestellen!

De Cube collectie voor 2020

Cube brengt ook komend jaar weer een grote collectie aan fietsen op de markt. Alle bekende modellen komen weer terug, met op de meeste modellen een aantal kleine aanpassingen. De fantastische balans tussen prijs en kwaliteit wordt dus  gewoon behouden. Ook de kenmerkende comfort gerichte geometrie vind je weer op veel modellen terug.

Cube 2020 Trekking

Wat is er nieuw in de Cube 2020 collectie?

De collectie heeft een kleine uitbreiding gehad. Cube heeft al eerder deze zomer de Litening modellen gepresenteerd, hun eerste pure aero racefietsen lijn. Verder brengt Cube dit jaar de “Compact” op de markt, zoals de naam al doet vermoeden een zeer compacte fiets. Naast deze twee nieuwe modellen heeft de Kathmandu Hybrid serie een volledige make-over gehad. De fiets heeft een compleet vernieuwde uitstraling gekregen.

Cube Litening 2020

De Litening serie is al even geleden gepresenteerd door Cube. Deze serie is de eerste Aero gerichte racefietslijn van Cube. De Litening modellen zijn gemaakt van C:68X carbon, het meest lichte en stijve carbon van Cube. De fietsen hebben een zeer aerodynamische vormgeving, waardoor ze er niet alleen snel uitzien, maar ook snel zijn. Uit tests van Cube blijkt de Litening 30% efficiënter door de lucht heen te snijden dan andere Cube racefietsen.

Cube Litening

De Litening serie is in vier uitvoeringen beschikbaar. Elk model is voorzien van een elektronische schakelgroep, waardoor je de beste schakelprestaties in de desbetreffende klasse hebt. Het meest voordelige model is afgemonteerd met Ultegra Di2. De Teamline uitvoering is voorzien van SRAM Force eTap AXS. De twee topmodellen zijn uitgerust met Shimano Dura-Ace Di2 en SRAM Red eTap.


 

Cube Compact Hybrid 2020

Een ander nieuw gezicht in de Cube collectie is de Compact Hybrid. De naam verraadt het al, deze fiets is extreem compact en perfect geschikt voor de situaties wanneer ruimte beperkt is. Ondanks dat deze fiets misschien iets minder groot is, weet hij zich perfect staande te houden tussen de grote mannen. De fiets gedijt zich namelijk perfect in de drukke stad en manoeuvreert uitstekend tussen het verkeer door.

De Compact Hybrid is uitgerust met een stille en betrouwbare Bosch Active Line Plus motor en een 500 Wh accu die aan het frame bevestigd zit. Dit zorgt ervoor dat de aandrijving zeer natuurlijk aanvoelt en de fiets een stabiel rijgedrag heeft. Met de Cube Compact Hybrid is geen stalling te krap en geen stad te druk! Klein minpunt, je fiets kan bijna letterlijke verdrinken in een drukke stalling.


 

Cube Kathmandu Hybrid 2020

De Kathmandu Hybrid serie is al een tijdje een bekend gezicht in de e-bike collectie. Voor 2020 heeft deze elektrische hybride echter een facelift gekregen. De Kathmandu Hybrid behoudt zijn Comfort geometrie met sportieve zit. Dit maakt de fiets heerlijk om te gebruiken voor woon-werkverkeer en vrijetijdsritjes. Daarnaast is deze vanaf dit jaar ook verkrijgbaar als Speed Pedelec! De Kathmandu Hybrid serie is voor 2020 dé fiets voor woon-werkverkeer binnen de Cube collectie

De fiets heeft een volledig vernieuwd ontwerp van het frame gehad. Waar de motor er bij de voorgaande modellen uitzag alsof er een blok onderaan het frame hing, is deze nu een stuk fraaier weggewerkt. Dit geeft de fiets als geheel een veel luxere uitstraling. De Kathmandu Hybrid is met de nieuwste generatie Bosch Performance Line en Performance CX middenmotoren uitgerust, die een stuk compacter en lichter zijn ten opzichte van de voorgangers.

Cube 2020

Ook de accu’s hebben een upgrade gehad. Vrijwel alle Kathmandu modellen zijn nu uitgerust met een 625 Wh accu die zeer fraai in het frame is verwerkt. Voorheen was de fiets standaard met een 500 Wh accu uitgerust. Dit heeft dus ook een leuke upgrade gehad, waardoor je ook gelijk een grotere actieradius hebt.  Met de vernieuwde Kathmandu Hybrid rij je dus in stijl je dagelijkse ritjes.


 

We kunnen met een gerust hart zeggen dat Cube weer hun best heeft gedaan voor de nieuwe collectie. Het resultaat is een zeer fraaie en complete collectie met een fiets voor iedereen. Van sportieve hybrides tot supersnelle racers en van comfortabele e-bikes tot de snelste mountainbikes, bij Cube vind je jouw perfecte fiets!

Cube 2020

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

Top 5 winterbanden voor op de racefiets Top 5 winterbanden voor op de racefiets
De 10 meestgestelde vragen over elektrische fietsen De 10 meestgestelde vragen over elektrische fietsen
De juiste framemaat voor je mountainbike kiezen De juiste framemaat voor je mountainbike kiezen
Fietsen met riemaandrijving: alles wat je moet weten Fietsen met riemaandrijving: alles wat je moet weten

Je springt iedere keer weer op de fiets, of het nu regent, sneeuwt of als de zon schijnt. Maar als jij zo’n doorzetter bent, dan verwacht je toch op zijn minst dat je fiets deze eigenschap ook bezit? Een fiets die betrouwbaar is in alle weersomstandigheden, zonder al te veel onderhoud. Tegenwoordig vind je in ieder segment fietsen met riemaandrijving: van elektrische stadsfietsen tot trekking fietsen.