Zo komt het eruit te zien

Uitbreiding pand 2019: 12GO Biking pakt door!

Met trots presenteren wij onze plannen voor de toekomst! Lees alles

Inruilspektakel: update vanuit Namibië!

21 november 2018, Steven V

Even een update van het inruilspektakel: de door 12GO Biking georganiseerde inruilactie in samenwerking met Verburg Charity Foundation. Vandaag werd in Namibië de zeecontainer met ingeruilde fietsen geopend door een aantal uitverkozen 12GO'ers. De mannen maken een rondreis door Namibië en brengen een bezoek aan de werkplekken van stichting Na’an ku sê.

Fietstrainers testen

15 oktober 2018, Jelle

Als je van plan bent een fietstrainer aan te schaffen dan drukken wij je op het hart om deze trainer ook te testen. Wij selecteerden de meest populaire modellen en hebben ze voor je klaar staan in testopstelling. Terwijl jij de trainers uitprobeert vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden en de beste keuze voor het door jou gestelde budget.

Interview: Klantgerichtheid binnen 12GO Biking

11 september 2018, Hessel

Binnen 12GO Biking werken dagelijks meer dan 100 mannen en vrouwen om jou, de klant te kunnen bedienen. Klantgerichtheid is dan ook één van de speerpunten binnen 12GO Biking. Mathijs van der Veen, één van de eigenaren van 12GO Biking, verteld waarom 12GO Biking dit vindt en wat we er nu eigenlijk aan doen om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

De onderhoudsavonden komen er weer aan!

10 september 2018, Hessel

Wil je zelf behendiger zijn in het onderhouden van je racefiets of mountainbike? Of wil je je basiskennis weer wat opfrissen? Onze werkplaats zet op woensdag 10 en 17 oktober zijn deuren open voor een onderhoudsavond voor racefietsers en mountainbikers, Schrijf je in en kom 's avonds bij ons langs voor een gezellige en informatieve avond.

12GO Biking ruimt overjarige fietsen op

23 augustus 2018, Ronald

12GO Biking is alvast begonnen met de voorjaarsopruiming. Nu alle overjarige frames en fietsen tegen dumpprijzen. Het assortiment bestaat onder andere uit overjarige aluminium mountainbikes, racefietsen, stadsfieten en E-bikes. Wees er snel bij want op=op!

Terugblik: Geheimen van het Groene Hart

11 juli 2018, Joas

Zaterdag 7 juli organiseerde 12GO Biking voor het eerst een eigen toertocht: Geheimen van het Groene Hart. Via routes van ruim 60 en 110 konden meer dan 500 enthousiaste fietsers gezellig samen op de fiets kennismaken met het prachtige Groen Hart. Zelfs veel locals gaven aan toch weer op nieuwe plekjes en paadjes te hebben gefietst: geheimen ontdekt dus.

Inruilspektakel groot succes!

11 juli 2018, Joas

De door 12GO Biking in samenwerking met de Verburg Charity Foundation georganiseerde inruilactie voor het goede doel in mei en juni is een groot succes geworden: er zijn bijna 1000 fietsen ingeruild. Het grootste deel daarvan is inmiddels al opgestuurd naar Namibië! De ingeleverde fietsen die in een te slechte staat waren om op te sturen zijn verkocht aan verschillende partijen en brachten samen ook nog ruim: €10.000 op voor het goede doel!

Nieuw bij 12GO Biking: Koga E-bikes

9 juli 2018, Joas

Met het Friese merk Koga heeft 12GO Biking een geliefde Nederlandse klassieker in huis. Welke fietsliefhebber kent niet de klassieke Koga-Miyata racefietsen en toerfietsen? Het bedrijf, inmiddels Koga zonder Miyata, heeft niet stilgezeten en heeft tegenwoordig ook een complete range topkwaliteit elektrische fietsen in huis. De populaire en oerdegelijke stads- en toerfietsen zijn allemaal ook beschikbaar in een model met elektrische ondersteuning. 12GO Biking is sinds kort ook dealer van E-bikes van Koga en in dit blog maak je kennis met de collectie.

Rondje(s) van de Maand: 12GO Biking toertocht (60 of 110 km)

28 juni 2018, Joas

Het is een bekend probleem: je bent een beginnende wielrenner, hebt er lol in, maar… je fietst eigenlijk altijd hetzelfde rondje. Op de fiets kom je opeens op plekken in de polder waar je normaal nooit komt en waar je eigenlijk de weg helemaal niet kent. Het fietspad langs de N-zoveel weet je nog wel te vinden, maar echt leuk is het natuurlijk niet. En dan al die stoplichten… Als jij eens wat nieuwe rondjes wilt ontdekken, lees dan ons blog ‘Rondje van de Maand’. Mooie tochtjes van zo’n 50 kilometer door het Groene Hart en omstreken, soms wat verder weg, voor iedereen te doen en voorzien van een tip voor een fijne koffiestop.

Uitbreiding pand 2018: 12GO Biking pakt door!

14 juni 2018, Marc

Op 1 juli 2017 vierden we de afronding van project De Demarrage: de winkel werd compleet vernieuwd en flink uitgebreid en onze werkplaats en opslag werden verdubbeld in omvang! Nu is het voor ons zaak om flink door te pakken en dat gaan we doen ook. Daarom presenteren we met trots onze plannen voor de toekomst!

Rondje van de Maand: Naar de Waddendijk vanaf Groningen Stad (73 km)

31 mei 2018, Joas

Het is een bekend probleem: je bent een beginnende wielrenner, hebt er lol in, maar… je fietst eigenlijk altijd hetzelfde rondje. Op de fiets kom je opeens op plekken in de polder waar je normaal nooit komt en waar je eigenlijk de weg helemaal niet kent. Het fietspad langs de N-zoveel weet je nog wel te vinden, maar echt leuk is het natuurlijk niet. En dan al die stoplichten… Als jij eens wat nieuwe rondjes wilt ontdekken, lees dan ons blog ‘Rondje van de Maand’. Mooie tochtjes van zo’n 50 kilometer door het Groene Hart en omstreken, soms wat verder weg, voor iedereen te doen en voorzien van een tip voor een fijne koffiestop.

Koopgids: waar let je op bij het kopen van een fietsschoen

31 mei 2018, Thijs

Een goede fietsschoen is essentieel voor je fietsplezier. Het is daarom van groot belang dat je jezelf goed informeert voordat je een fietsschoen koopt. Waar moet je op letten bij het kopen van een fietsschoen? Wat zijn de verschillen tussen schoenen? Bij het kopen van fietsschoenen zijn er veel keuzes om te maken. Deze koopgids loodst je door de keuzestress heen en helpt je de juiste schoen te vinden voor jouw voeten.

Fietsen testen op het Bike Event

31 maart 2018, Jelle

Tijdens het Bike Event op 7 april is er volop gelegenheid om fietsen zelf uit te proberen. Lees verder om te zien welke modellen er te testen zijn.

12GO Bikefitting getest door hetiskoers.nl

18 januari 2018, Pieter

Vorige week was Bastiaan Gaillard van hetiskoers.nl bij ons te gast om een bikefit uit te voeren. Bastiaan zijn doel voor 2018 is om een pijnvrij nieuw seizoen te rijden, geen blessures op te lopen en bovenal zonder klachten te kunnen fietsen. Wij hebben hetiskoers.nl uitgenodigd om onze nieuwe Bikefit Studio te komen bekijken en zich aan de kunsten van onze bikefitter Eric Schulte te onderwerpen.

Wij zijn Gazelle Premium Dealer!

19 oktober 2017, Hessel

Gazelle staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige fietsen. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen kan niet elke fietsenwinkel zomaar Gazelle dealer worden. Alleen de fietsspeciaalzaken die aan de hoge eisen van Gazelle voldoen worden dealer. Gazelle beloont haar beste dealers met het Gazelle Premium Dealerschap. Wij zijn er dan ook trots op om Gazelle Premium Dealer te mogen zijn.

Artikelen 1 tot 15 van 37 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3