a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
Fietstrainer Keuzehulp: Welke fietstrainer moet ik kopen?

15 augustus 2019, Marc

Het aanbod aan fietstrainers is de laatste jaren explosief gegroeid, waardoor de aanschaf van een nieuwe trainer niet altijd even makkelijk is. Wij hebben de belangrijkste kenmerken van de fietstrainers van de herfst en winter 2018/2019 op een rij gezet en helpen je bij het kiezen.

12GO'S Keuzehulp: Endurance racefietsen tussen de 1.999 en 2.599 euro

27 juni 2019, Steven L

Een endurance racefiets is comfortabel, licht en heeft nog steeds een race uitstraling. De meeste endurance racefietsen zijn ook nog eens in te zetten als gravelracer doordat er bredere banden op de fiets kunnen. Wat kan je eigenlijk niet met een endurance racefiets?

Om de keuze binnen dit segment makkelijker te maken hebben we de verschillen tussen de modellen voor je op een rijtje gezet en leggen we uit wat je mag verwachten van een fiets in dit segment. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Benieuwd geworden, lees dan snel verder:

Koopgids: Fietscomputers - Meten is weten

18 juni 2019, Arne

Met een fietscomputer haal je meer uit je fietstocht en kun je inzicht krijgen in de gegevens van je rit. Fietscomputers zijn er in vele verschillende varianten. Eenvoudige fietscomputers meten snelheid, gefietste tijd en afstand. Uitgebreidere modellen geven je ook inzicht in je hartslag, cadans en gemaakte hoogtemeters, waardoor je efficienter kunt trainen en nauwkeurig je eigen prestaties bij kunt houden.

In deze koopgids proberen wij een beeld te schetsen van de mogelijkheden van de kilometerteller. Aan de hand hiervan kan je de fietscomputer kiezen die het best bij jouw past. Let op, deze koopgids is puur gericht op de algemene fietscomputer. Voor meer informatie zie de blog over fietsnavigatie. 

Koopgids: Welke gravelband heb ik nodig?

13 juni 2019, Thomas

Gravelbikes worden steeds populairder, waardoor dus ook de vraag naar gravelbanden aanzienlijk toeneemt. Steeds meer mensen willen het avontuur van onverharde paden opzoeken met de racefiets of de speciaal hiervoor ontworpen gravelbikes. Om deze gravelpaden te trotseren heb je echter een andere band nodig dan je standaard weg banden. In dit blog helpen wij daarom bij het vinden van de gravelbanden die bij jou passen!

Koopgids: Mountainbikes rond de €1000,-

15 mei 2019, Steven

Jij bent op zoek naar een gewoon goede mountainbike om plezier mee te hebben. Dit segment staat vaak bekent als het instapsegment, niets is minder waar. deze mountainbikes zijn voor mensen die goed, goed genoeg vinden. Het kan altijd duurder, gekker en beter. Maar is dat ook altijd nodig? Graag helpen wij je om de keuze wat makkelijker te maken en geven je met deze koopgids wat handvatten om straks een goede mountainbike te kopen.

Koopgids: Buitenbanden voor de Mountainbike

14 mei 2019, Thomas

Buitenbanden spelen een grote rol bij het plezier dat je hebt in het mountainbiken. Met de verkeerde band heb je onvoldoende grip, waardoor je met pijn en moeite door de bochten heen komt, of heb je juist een te hoge rolweerstand. Er zit dan ook veel variatie tussen verschillende mountainbikebanden. Op ieder type terrein excelleert een andere band. Je kan je banden dus zien als gereedschap, waarbij je voor iedere klus ander type gereedschap nodig hebt. In dit blog helpen wij jou, bij het vinden van de perfecte band voor jouw mountainbike!

Koopgids: Buitenbanden voor de Racefiets

6 mei 2019, Thomas

De keuze van de juiste band is in grote mate afhankelijk van waar je de racefiets voor gebruikt. Een buitenband heeft namelijk een grote invloed op het rijgedrag van de fiets. Een goedkope fiets met een goede band rijdt over het algemeen prettiger dan een dure carbon fiets, waar niet de juiste banden onder zitten. In dit blog zullen wij je helpen bij het vinden van de band die bij jouw rijstijl en wensen past.

Koopgids: Alles over dames mountainbikes

27 maart 2019, Hessel

Voorheen kwam je op de mountainbike parcours vooral mannen tegen. Tegenwoordig stappen steeds meer vrouwen op de mountainbike, klaar voor een avontuur en om te crossen door de woestenij. In de fietsindustrie zie je steeds meer verschuivingen die inspelen op dit gegeven. Zo zijn er speciale dames mountainbikes met een aangepaste geometrie zodat jij comfortabel kan fietsen. Maar waar let je nog meer op?

Koopgids: Mountainbike voor beginners

27 maart 2019, Steven V

Wil jij beginnen met mountainbiken, lijkt het je geweldig om door de bossen te suizen en boomwortels mee te pakken? Ben je op zoek naar je tweede mountainbike of wil je kijken of het mountainbiken wat voor je is? Lees dan dit blog.

Hoe kies je de juiste fietshelm?

14 maart 2019, Steven L

Een helm is een van de belangrijkste accessoires wanneer je op de fiets stapt, of je nou het bos ingaat op de mountainbike of vol gas over het asfalt raast. Bij een val vermindert het dragen van een helm de kans op ernstig hoofdletsel enorm. De helmen van tegenwoordig zijn ook nog eens licht van gewicht en goed geventileerd, je merkt bijna niet dat hij op je hoofd zit. Geen enkele reden om geen helm te dragen dus.

Koopgids: Beste elektrische fietsen rond de €2000,-

15 februari 2019, Tim

Met een elektrische fiets beschik je altijd over een extra steuntje in je rug en arriveer je altijd onvermoeid op je eindbestemming. Ideaal wanneer je vaker met de fiets op pad wil of juist graag langere afstanden aflegt. Ondanks deze voordelen blijft een elektrische fiets natuurlijk een flinke aanschaf en wil je graag weten waar je nu precies je geld aan uitgeeft. In deze blog geven we je dan ook graag een aantal tips die je helpen bij de aanschaf van je eerste e-bike, zodat je een fiets aanschaft waar je nog jaren plezier van hebt!

Alles over elektrische mountainbikes

12 februari 2019, Joas

E-bikes vind je al een paar jaar niet meer uitsluitend op het fietspad. Ze zijn namelijk steeds vaker ook op mountainbikeroutes en bospaden te vinden. Een E-MTB geeft mountainbiken bovendien een compleet nieuwe dimensie. Fantastisch op vakantie, maar ook in Nederland heeft de E-MTB een aantal grote voordelen. In dit blog vertellen we je meer over elektrische mountainbikes en geven we je een paar aanschaftips.

Alles over Enviolo Nuvinci traploze versnellingen

21 januari 2019, Thomas

Met het Nuvinci systeem heb je een unieke fietservaring door het traploze schakelen. Het systeem dat in eerste instantie een flop leek te zijn is helemaal terug en blijkt ideaal te zijn voor elektrische fietsen. Het is dan ook niet gek dat steeds meer e-bikes hiermee uitgerust zijn. Maar hoe werkt dit unieke systeem eigenlijk? In dit blog lees je alles over Nuvinci traploze versnellingen.

Koopgids: De beste e-bikes met riemaandrijving

17 januari 2019, Thomas

Het begint een steeds bekender gezicht te worden in het Nederlandse straatbeeld, elektrische fietsen met een riemaandrijving. Dit is ook niet gek, aangezien het een zeer aantrekkelijk alternatief is op de klassieke kettingaandrijving. Er zijn tegenwoordig echter zoveel elektrische fietsen met riemaandrijving dat het lastig kiezen is. In deze koopgids zetten wij onze beste e-bikes met riemaandrijving voor jou op een rijtje.

Koopgids: De beste e-bikes met voorwielmotor

17 januari 2019, Thomas

Je gaat je eerste elektrische fiets kopen, of je hebt al vaker een elektrische fiets gehad en bent toe aan een nieuwe. Je weet misschien al dat je een voorwielmotor wilt, maar schiet daar nog niet veel mee op. Niet gek, want dan kun je nog steeds kiezen uit zo'n 30 fietsen. Om je een handje te helpen zijn we op zoek gegaan naar de beste e-bikes met voorwielmotor uit onze collectie, zodat de keus iets makkelijker wordt.

Artikelen 1 tot 15 van 60 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4