Onze winkel is open

Menu

Corona: Veel gestelde vragen

28 december 2020, 12GO Biking

Ook bij 12GO Biking volgen we het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet. Als uitgangspunt volgen wij de adviezen van het RIVM op, waarbij winkels (vooralsnog) open blijven.

Er zijn echter wel een aantal voorzorgsmaatregelen die we nemen, waarbij veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers voorop staan.

Beste elektrische fietsen 2020 / 2021

8 december 2020, Arne

Omtrent elektrische fietsen is er een hoop keuze, maar welke elektrische fiets is de beste? Wat is de beste elektrische fiets van 2020? In dit blog geven wij een overzicht van de beste koop elektrische fietsen uit het modeljaar 2020 en 2021. Als je twijfelt over onze benoemingen betreffend de beste elektrische fietsen dagen wij je uit naar de winkel toe te komen en deze beste elektrische fietsen te komen testen!

Geen mountainbike meer te koop?!

26 november 2020, 12GO Biking

Veel van onze mountainbike zijn nu alleen maar beschikbaar voor PRE-ORDER. Dit heeft te maken met de gigantische vraag naar mountainbikes en het beperkte aanbod van mountainbikes sinds corona.  De vraag is zo hoog dat zelfs onze gigantische voorraad niet voldoende is om de vraag aan te kunnen.  We hebben nog wel voorraad, niet alle maten en kleuren zijn altijd beschikbaar. We zijn al blij dat we mountainbikes kunnen aanbieden en dat we ze als eerste geleverd krijgen als ze van de band rollen. 

Fietstrainers: Laatste kans om ook in de winter door te trainen!

25 november 2020, 12GO Biking

De rush op fietstrainers is groter dan die op Vitamine D. De meeste modellen zijn dan ook alleen maar beschikbaar voor pre-order.  Toch heeft 12GO Biking er alles aan gedaan om jouw indoor-fiets-ervaring alsnog onvergetelijk te maken. De meeste fietstrainers van Wahoo, Elite en Tacx zijn volledig uitverkocht en hebben een wachtlijst. Het is wachten tot deze trainers weer van de band rollen!

Elektrische fiets prijzen vergelijken

19 november 2020, Arne

Wat moet mijn elektrische fiets kosten? Door het verdiepen in de prijzen van een elektrische fiets weet je beter wat je kan verwachten van welke prijs. Hierdoor weet jij welke prijs elektrische fiets toereikend is voor jouw behoeften! In dit blog geven we een korte samenvatting per prijscategorie elektrische fiets.

De elektrische fiets begrippenlijst

17 november 2020, Arne

Bij het kiezen van de juiste elektrische fiets komt een hoop kijken. Je wordt helemaal platgegooid met allerlei verschillende begrippen. In dit blog leggen wij de begrippen stuk voor stuk uit. Zo begrijp je meer van de anatomie van een elektrische fiets en kom je daardoor dichter bij je keuze.

Keuzehulp: Welke mountainbike schoen moet ik kopen?

13 oktober 2020, Arne

In deze blog geven we jou een overzicht waar je op moet letten bij het kopen van een fietsschoen. Daarnaast lichten we de beste mountainbikeschoenen uit om zo jouw keuze gemakkelijker te maken!

De 10 meestgestelde vragen over elektrische fietsen

4 september 2020, 12GO Biking

Wanneer je begint met het zoeken naar een nieuwe elektrische fiets word je bedolven onder de informatie, waardoor je met meer vragen eindigt dan dat je begon. Wij zetten daarom de 10 meest gestelde vragen voor jou op een rij zodat jouw zoektocht een stuk gemakkelijker wordt.

De 10 meestgestelde vragen over racefietsen

31 augustus 2020, 12GO Biking

Wanneer je begint met het zoeken naar een nieuwe fiets word je bedolven onder de informatie, waardoor je met meer vragen eindigt dan dat je begon. Wij zetten daarom de 10 meest gestelde vragen voor jou op een rij zodat jouw zoektocht een stuk gemakkelijker wordt.

12GO Topfiets: Cube Attain GTC SL

18 februari 2020, Luuk

Een kilometervreter, zo kan de Cube Attain GTC SL in het kort worden omschreven. Het carbon frame met een fijne geometrie maakt deze fiets geschikt voor de langere tochten. Zie je jezelf er al mee rond rijden?

12GO Topfiets: Scott Contessa Speedster

3 januari 2020, Luuk

De Scott Contessa Speedster 15 is de racefiets van Scott voor de fanatieke dames die graag een lusje extra rijden. De geometrie van de fiets is gericht op comfort en fijn stuurgedrag. Plak jij binnenkort wat extra kilometers aan je standaard rondje?

12GO Topfiets: Scott Speedster Gravel 20

5 december 2019, Luuk

De Scott Speedster Gravel 20 is een gravelbike die te gebruiken op de weg, op kasseien, op schelpenpaden, op gravel en alles daartussenin.  Hoe mooi zou het zijn als je met één sportieve fiets overal kunt rijden?

De beste lange winterbroeken voor fietsers van 2020 / 2021

4 november 2019, Arne

De winter komt eraan! Temperaturen beginnen te dalen en vorst doet langzaam zijn intrede. In combinatie met de kille wind voelt het al snel fris aan. Fietsen in een shirt of korte broek/bib short zit er niet meer in. Gelukkig hebben alle fietskledingmerken een fatsoenlijke wintercollectie, meer dan voldoende keus dus om ook in de winter lekker warm op de fiets te zitten. Wij hebben de beste winter fiets broeken uit de wintercollectie van dit jaar voor jou op een rijtje gezet, om jou verder te helpen in jou keuze. 

De Ronde van Burkina Faso: Onze Luuk doet mee!

23 oktober 2019, Marten

Iedereen kent de Tour de France, de Giro d‘Italia en de Vuelta a Espana. Iets minder bekend zijn de Tour Down Under (Australië), de Tour of California (VS) en de Tour of Guangxi (China). De Tour de Faso kent echter bijna niemand. Onze collega Luuk gaat als renner deelnemen aan de Tour de Faso. In dit blog neemt hij je mee naar de wondere wereld van één van de grootste rondes op amateur niveau. De wedstrijd waar hij de komende 10 dagen aan deel gaat nemen: De Tour de Faso!

Cube 2020: vernieuwing, innovatie en stijl

14 augustus 2019, Thomas

De Cube collectie voor 2020 is bekend! Cube staat al jaren bekend om hun uitstekende frames en een aanbod dat voor ieder wat wils heeft. Bij Cube kun je terecht voor een comfortabele elektrische hybride, maar ook voor een razendsnelle racefiets of mountainbike. Voor 2020 heeft Cube bij de meeste modellen kleine aanpassingen gemaakt, terwijl we ook twee gloednieuwe modellen zien.

15 artikel(en)