Zo komt het eruit te zien

Uitbreiding pand 2019: 12GO Biking pakt door!

Met trots presenteren wij onze plannen voor de toekomst! Lees alles

Uitgelicht: Sparta e-bikes 2019

18 januari 2019, Thijs

Al jaren staat Sparta bekend om de grote collectie e-bikes. Ook in 2019 is dat niet anders. Dit jaar brengt Sparta weer een groot scala aan elektrische fietsen op de markt, met aanbod in ieder segment. Het maakt dus niet uit of je een fiets met middenmotor, voorwielmotor of achterwielmotor wilt, Sparta heeft het in huis. Sparta brengt dit jaar ook haar eerste e-bikes met riemaandrijving op de markt. Er is dus weer een overvloed aan keus! In dit blog licthen we de Sparta collectie voor 2019 uit.

Uitgelicht: Batavus e-bikes 2019

28 december 2018, Rody

In 1904 begon het allemaal voor Batavus, aan ervaring dus geen gebrek voor het Nederlandse fietsenmerk. De ontwikkeling heeft bij Batavus niet stil gestaan, in 1998 is Batavus namelijk het eerste merk met een elektrisch fietsconcept: de E-go. E-go staat voor Easy-Going. Het concept zorgt ervoor dat iedereen in 1998 voor het eerst kan ervaren hoe het is om altijd het gevoel meewind te hebben. We zijn inmiddels ruim 20 jaar verder en dat is zeker terug te zien in de ontwikkelingen van de E-go fietsen van Batavus. In deze blog lees je alles over de 2019 e-bikes van Batavus.

Santini Team Trek Segafredo 2019 Collectie

22 december 2018, Steven L

Het is weer zo ver bijna het einde van het kalenderjaar dus presenteren alle ploegen weer de kleding voor het volgende seizoen. Zo ook Trek Segafredo, voor de een zegt de naam misschien niet meer dan koffie dankzij het Italiaanse Segafredo, of alleen het Amerikaanse fietsmerk Trek. Maar voor de meeste mensen zal het toch de wielrenploeg zijn, die ook dit jaar weer veel willen winnen, met nieuwe toppers bij zowel de heren als dames.

Uitgelicht: Trek e-bikes 2019

15 december 2018, Steven V

Trek is een van de grootste fietsfabrikanten ter wereld. Er zijn weinig merken met zo’n uitgebreide collectie kwaliteitsfietsen als Trek. Het Amerikaanse fietsmerk staat wereldwijd bekend om zijn mountainbikes, racefietsen, stadfietsen en ook e-bikes. 

Trek Benelux in Harderwijk heeft een perfecte Benelux-collectie samengesteld. Dit team bestaat uit vooral Nederlandse productmanagers die speciaal voor het Nederlands landschap de fietsen samenstellen. Het team slaagt er ieder jaar in om een collectie samen te stellen met fietsen gericht op het gebruik van de Nederlanders.

De beste winterbroeken voor fietsers van 2018/2019

13 december 2018, Thomas

De winter begint inmiddels echt zijn gezicht te laten zien in ons fietsgekke land. De temperaturen dalen gestaag richting het vriespunt en in combinatie met de kille wind voelt het al snel fris aan. Hier komen vaak ook koude winterbuien bij, waardoor fietsen in een shirt en korte broek niet meer comfortabel (en verstandig) is. Gelukkig hebben alle fietskledingmerken een fatsoenlijke wintercollectie, meer dan voldoende keus dus om ook in de winter lekker warm op de fiets te zitten. Wij hebben de beste broeken uit de wintercollectie van dit jaar voor jou op een rijtje gezet.

Koga collectie 2019

6 december 2018, Rody

In de Italiaanse steden zie je veel Fiats rijden, in de Duitse steden zie je veel BMW, Audi en Mercedes en in de Franse steden verplaatst men zich met Citroën, Renault en Peugeot. En in Nederland? In Nederland gaan we met de fiets! Hoe mooi is het dan dat wij als fietsland ook op onze eigen fietsen kunnen rijden? Sinds 1974 is dat al mogelijk met Koga. Anno 2019 is dit nog steeds mogelijk met de nieuwe fietscollectie van Koga en in deze blog lees je meer over deze nieuwe collectie.

Tacx Neo 2 Smart: klaar voor de toekomst

30 november 2018, Rody

Na drie jaar is er eindelijk een opvolger van de populaire Tacx Neo Smart: de Tacx Neo 2. Het doel van Tacx is om de beste fietstrainer nog beter te maken, is dat gelukt? En wat zijn de verschillen met de eerste Tacx Neo Smart? In deze blog lees je meer over het nieuwe topmodel van Tacx. 

De beste winterjacks voor fietsers van 2018/2019

13 november 2018, Marc

Het is inmiddels halverwege november en de herfst heeft eindelijk echt zijn intrede gedaan. De temperatuur zakt langzaam maar zeker onder de 10 graden en er valt af en toe een buitje. Fietsen in een korte broek en een shirt is dan ook niet echt comfortabel (en verstandig) meer te noemen. Gelukkig hebben alle fietskledingmerken een fatsoenlijke wintercollectie, meer dan voldoende keus dus om ook in de winter lekker warm op de fiets te zitten. Wij hebben de beste jacks uit de wintercollectie van dit jaar voor jou op een rijtje gezet.

Continental Grand Prix 5000: de opvolger van een legende

8 november 2018, Marc

Eindelijk is het zover! Meer dan 14 jaar nadat de legendarische Grand Prix 4000 serie voor het eerst op de markt kwam, heeft Continental met de nieuwe Grand Prix 5000 de opvolger geïntroduceerd. De oude GP4000 is nog steeds ongekend populair vanwege zijn uitstekende rijeigenschappen, maar de nieuwe GP5000 zou nog sneller, comfortabeler, lichter en beter lekbestedig zijn. Bovendien komt deze nieuw band ook in een tubeless uitvoering op de markt.

12GO Droomfiets #6: Wilier GTR Team Disc 2019

18 oktober 2018, Steven V

Deze Italiaanse droomfiets kan zomaar de volgende stap worden in jouw racefiets hobby. Wilier maakte deze fiets in samenwerking met 12GO Biking. Hij is compleet. Volledig carbon, volledig Ultergra, op en top Italiaans en.. schijven. Met deze fiets kun jij je weer heel wat jaren vermaken! Lees meer in dit blog.

NorthWave winterschoenen: nooit meer koude voeten

9 oktober 2018, Rody

NorthWave maakt al sinds 1993 topkwaliteit fietsschoenen. Zo zijn de racefietsschoenen bijvoorbeeld ieder jaar te bewonderen tijdens de Tour de France en andere grote wedstrijden. Voor de mountainbikeschoenen geldt precies hetzelfde, waar de schoenen van NorthWave zelfs op de wereldkampioenschappen te zien zijn. Ook dit jaar voegt NorthWave weer een wintercollectie toe aan de huidige collectie. Het is niet verassend dat het Italiaanse merk zoveel tijd steekt in de ontwikkeling van de winterschoenen. NorthWave maakte namelijk voor het in 1993 begon met de productie van fietsschoenen al snowboardschoenen.

Tubeless banden: Schwalbe Pro One

5 oktober 2018, Tim

De laatste jaren is de populariteit van Tubeless banden flink toegenomen in de wielerwereld. Dit is ook niet geheel onbegrijpelijk, aangezien het rijden met Tubeless banden een flink aantal voordelen met zich meebrengt. In dit blog geven wij uitleg over deze voordelen, maar bespreken wij ook de nadelen die hiermee gepaard gaan. Daarnaast besteden we aandacht aan een van de populairste Tubeless banden van dit moment: de Schwalbe Pro One

Look X-Track Mountainbikepedalen

2 oktober 2018, Joas

Look, de Franse fietsenbouwer die in de eerste plaats bekend is van de populaire klikpedalen voor de racefiets en de mountainbike, heeft eerder dit jaar de lijn mountainbikepedalen compleet vernieuwd met de introductie van de X-Track serie. In dit blog vertellen we je wat de grootste technische veranderingen zijn en lopen we de verschillende beschikbare modellen langs.

Schwalbe MTB banden: ADDIX

1 oktober 2018, Tim

Iedereen gebruikt zijn mountainbike wel op een andere manier. Waar de een kiest voor een wekelijkse toertocht door de bossen, kiest de ander voor dagelijkse training en wedstrijden op het hoogste niveau. Dit zorgt ervoor dat iedere rijder verschillende eisen aan zijn band stelt. Om zo goed mogelijk aan deze individuele wensen te kunnen voldoen heeft Schwalbe een unieke technologie ontwikkeld: ADDIX. Wat dit precies inhoudt en voor welke variant je het beste kunt kiezen leggen we in deze blog aan je uit.

Nieuwe producten GripGrab Herfst/Winter 2018

28 september 2018, Thomas

Winterse fietsritten zijn vaak koud en nat, wat niet ten goede komt aan het fietsplezier. Niemand zit te wachten op een koud bovenlichaam en met water doordrenkte sokken. Daarom komt GripGrab met twee nieuwe producten voor de komende herfst en winter, zodat jij weer plezier hebt in het fietsen op de koude en natte dagen!

Artikelen 1 tot 15 van 125 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5