Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

De beste winter fietsjassen van 2024

De beste winter fietsjassen van 2024

Wij hebben de beste jacks uit de wintercollectie van dit jaar voor jou op een rijtje gezet om jou zo verder te helpen in jouw keuze! 

Ga direct naar: 

De herfst heeft in Nederland al volledig zijn intrede gedaan en de winter is op komst. De temperatuur zakt langzaam maar zeker onder de 10 graden en er valt af en toe een buitje. Fietsen in een bibshort en een jersey is dan ook niet echt meer het beeld van sportfietsers dat je ziet op de weg. Gelukkig hebben alle fietskledingmerken een fatsoenlijke wintercollectie, meer dan voldoende keus om ook in de winter lekker warm op de fiets te zitten.

Bekijk direct onze collectie: Fietsjacks voor heren  / Fietsjacks voor dames

Beste winterjacks 2021

Beste warme racefiets jassen

12GO's Keuze: Agu Essential Winter Jacket

Dit fietsjack is ideaal voor temperaturen rond de 0 en 10 graden. Dankzij de aansluitende pasvorm is het jack zowel geschikt voor gebruik op de racefiets als jouw rit naar het werk. De comfortabele voering zorgt dat je lekker warm blijft gedurende gure omstandigheden. De ademende, winddichte en waterafstotende buitenlaag zorgt voor bescherming tegen de wind en regen. Enige nadeel: Als het hoost, ben je alsnog nat. De zakken aan de achterkant van deze jas zijn ideaal om kleine spulletjes mee te nemen zoals je sleutels of een gelletje voor onderweg. De reflecterende elementen zorgen er tenslotte voor dat je veilig op pad kan!

100,-
Waardering:
100%
50% korting

Castelli Perfetto RoS 2 Lange Mouwen

De Castelli Perfetto RoS 2 is, net als zijn voorloper de Gabba, al jaren één van de populairste fietsjacks. Deze populariteit komt voort uit het feit dat de jas geschikt voor praktisch alle omstandigheden onder de 20 graden. Dit fietsjack is gemaakt van een licht materiaal, waardoor je wel de voordelen van een lange mouwen jersey hebt, maar deze stof zorgt er ook voor dat je het niet extreem warm krijgt en dat je dus ook niet extreem zult gaan zweten. De Perfetto is gemaakt van winddicht, waterafstotend en toch goed ademend materiaal. Met een goed warm ondershirt is de Perfetto ook bij temperaturen ver onder de 10 graden te gebruiken. Het enige nadeel wat misschien genoemd kan worden is het prijskaartje. Maar daar krijg je wel een jas voor terug die je in de meeste Nederlandse weertypes kunt gebruiken!

Het fietsjack is beschikbaar in een dames- en herenmodel en in verschillende kleuren en patronen.

230,-
Waardering:
93%
25% korting
230,-
25% korting

Castelli Alpha RoS 2 Jacket

De Castelli Alpha Ros 2 is dé keuze als de temperaturen echt ver zakken. Deze jas is gemaakt om jou droog én warm te houden in de meest barre omstandigheden. Deze jas maakt gebruik van Gore® Windstopper om jouw bovenlichaam te beschermen tegen de gure winterwind en een hoge mate van waterafstotendheid te bieden. Bovendien heeft de Alpha Ros 2 Jacket uitstekende ademende eigenschappen zodat hij ook bij een winters zonnetje prima te gebruiken is. Dankzij het dubbellaagse systeem kan je de buitenlaag openen en de isolatielaag gesloten houden. Hierdoor Dit is de perfecte uitvoering van het RoS (Rain or Shine) concept. Blijf jij de hele winter lange tochten maken ongeacht het weer en stap je zelfs bij temperaturen onder het vriespunt op de fiets? Dan is dit dé jas voor jou!

Het fietsjack is beschikbaar in een dames- en herenmodel

299,99
Waardering:
97.0000%
50% korting

Gore C3 GTX Infinium Thermo Jack

Het Gore C3 GTX Infinium Thermo Jack is zowel op de mountainbike als de racefiets een genot om te dragen. De zeer comfortabele pasvorm zorgt namelijk ervoor dat dit jack aanvoelt als een tweede huid. De gure winterwind trotseer je gemakkelijk met deze jas dankzij de windstoppende mogelijkheden. GoreTex (GTX) is een waterdichte voering die veel beter ademt dan een voering op basis van siliconen. Het houdt maar liefst 99.9% van al het water tegen, zonder dat de jas aanvoelt als een luchtdichte zak! Deze voering wordt daarom ook onder andere in hoge kwaliteit bergschoenen gebruikt!

De Gore is verder uitgerust met een warme kraag en 3 achterzakken waardoor je allerlei benodigheden tijdens de rit kunt vervoeren. 

160,-
25% korting

Beste winterjassen fiets

Beste mountainbikejas: Fox Ranger Fire Jacket

De Fox Ranger Fire Jacket is niet puur een fietsjack. Dit jack van het merk Fox wordt voornamelijk gebruikt door mountainbikers, maar is ook prima te gebruiken als je niet op de fiets zit. Het is een zeer multifunctioneel jack. Dit komt vanwege de SoftShell buitenkant, die je goed beschermt tegen de winterse elementen. Van binnen is het jack gevoerd met fleece, wat naast dat het prettig aanvoelt je ook nog eens goed warm houdt. Alle uiteinden van de jas zijn elastisch, waardoor dit jack altijd goed afsluit.

Het fietsjack is beschikbaar in een dames- en herenmodel.

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

Koopgids: Waar moet je op letten bij het kopen van een fietsbroek? Koopgids: Waar moet je op letten bij het kopen van een fietsbroek?
Hoe kies je de juiste fietshelm? Hoe kies je de juiste fietshelm?
Alles over de zemen van Craft Alles over de zemen van Craft
Koopgids: Waar let je op bij het kopen van fietsschoenen? Koopgids: Waar let je op bij het kopen van fietsschoenen?