Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

De beste lange winterbroeken voor fietsers van 2022/2023

De beste lange winterbroeken voor fietsers van 2022/2023

De winter komt eraan! Temperaturen beginnen te dalen en vorst doet langzaam zijn intrede. In combinatie met de kille wind voelt het al snel fris aan. Fietsen in een shirt of korte broek/bib short zit er niet meer in. Gelukkig hebben alle fietskledingmerken een uitgebreide wintercollectie, meer dan voldoende keus dus om ook in de winter lekker warm op de fiets te zitten. Wij hebben de beste winter-fiets-broeken uit de wintercollectie van dit jaar voor jou op een rijtje gezet.

Bekijk direct: Winter fietsbroeken voor heren / Winter fietsbroeken voor dames

Lange Broek Berg Castelli

Agu Essential Bibtight Warm

De Essential Bibtight van Agu is perfect als je gedurende de wintermaanden de conditie op peil wilt houden, maar het prijskaartje ook een rol speelt. De fietsbroek heeft een goed ademend vermogen en houdt de benen lekker warm, ook bij temperaturen ver onder de 10 graden. Met de Lycra laser cut pijpen heb je een strakke pasvorm, wat de isolatie en aerodynamische eigenschappen bevordert. De Essential Bibtight is niet volledig wind- en waterdicht, waardoor de lange fietsbroek op minder mooie dagen niet de eerste keus is. Het vriendelijke prijskaartje maakt echter veel goed.

115,-
Waardering:
90%
57% korting

Agu Bibtight Six6 Winter II 

De Six6 Bibtight WinterII is de topper uit de collectie van Agu. Deze fietsbroek is compleet vernieuwd en daarvan mag je dan ook wat extra’s verwachten. De winterse fietsbroek is zeer comfortabel en mede door de BLACK 320 zeem, de beste uit het assortiment van Agu, uitstekend geschikt voor lange dagen in het zadel. Agu heeft hun eigen winddichte stof ontwikkeld, Inverno DWR. Dit zit ook in de Six6 verwerkt. Hierdoor is de broek niet alleen warm en winddicht, maar heeft deze ook een waterafstotende werking. De Six6 Bibtight is dus ideaal voor de wisselvallige wintermaanden.

Lange fietsbroek sneeuw

BBB BBW-351R Coldshield Bibtight

Een schild voor de kou, zo zou je de BBW-351R Coldshield kunnen omschrijven. Niet alleen de kou wordt buiten gehouden, ook de gure winterwind heeft geen kans. Wat de broek helemaal afmaakt is de waterafstotende mogelijkheden, zodat ook een lichte bui geen extra zorgen geeft. De broek heeft unieke Elite 3D padding, waardoor je comfortabel op de fiets zit. Waar de Coldshield zich misschien wel het meest in onderscheidt is de extreem vriendelijke prijs. Voor een relatief lage prijs heb je toch een heel complete winterbroek, waarmee je de hele winter door kunt blijven trainen, zelfs als de temperaturen naar een minimum zakken!

109,-
Waardering:
92%
27% korting

Castelli Nano Flex Pro 2 Bibtight

Als jij je door helemaal niets tegen laat houden, is de Nano Flex Pro 2 van Castelli een fietsbroek die uitstekende bij jou past. Door de Nano Flex stof en minimaal gebruik van naden is dit de meest waterdichte winterbroek op de markt. 100% waterdichtheid kan helaas niet gegarandeerd worden, maar de Nano Flex 2 Pro Bibtight komt hier toch heel erg in de buurt! De broek is bij temperaturen tot ver onder de 10 graden te dragen. Door de Progretto X2 Air zeem is de bibtight zeer comfortabel, voor toch een scherpe prijs. De broek heeft een verhoogd ademend vermogen. Deze broek levert ook op regenachtige dagen ongekende prestaties.

Castelli in de bergen

Sportful Fiandre Bibtight

Om maximaal te presteren, is het belangrijk dat de spieren warm blijven. Dit is precies waar de Fiandre Bibtight in excelleert! Op de meest koude dagen kan je met deze broek gewoon op de fiets stappen en het maximale uit je trainingen halen om topfit het voorjaar in te gaan. De naden van de fietsbroek zijn lager geplaatst dan gebruikelijk, zodat de kans op het doorlekken van opspattend water geminimaliseerd wordt!

De combinatie van de warme stof en de hoogwaardige zeem zorgen ervoor dat je ongekend lang comfortabel in het zadel kan blijven zitten, ook op de meest koude dagen. De broek is waterafstotend, wat erg fijn is tijdens een winterse regenbui. Compleet waterdicht is deze broek niet, maar je kunt hier zeker een bui mee trotseren. 

189,99
Waardering:
100%
15% korting

Castelli Meno Wind Dames Bibtight

De Castelli Meno Wind W Bibtight dames fietsbroek is een lange fietsbroek geschikt om de laagste temperaturen te trotseren. Deze fietsbroek is ideaal voor temperaturen tot 5 graden Celcius. De AirFlex thermostof is compleet winddicht en zeer rekbaar en voorziet de dames fietsbroek tegelijkertijd van zeer windichte en waterdichte functionaliteiten. Op de rug is gewerkt met de Thermoflex Core 2-stof. Dit zorgt voor de juiste temperatuur en goede vochtregeling. 

 

159,99
Waardering:
87%
40% korting

Je wieler outfit compleet krijgen? 

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

Koopgids: Waar moet je op letten bij het kopen van een fietsbroek? Koopgids: Waar moet je op letten bij het kopen van een fietsbroek?
De beste winter fietsjassen van 2024 De beste winter fietsjassen van 2024
Hoe kies je de juiste fietshelm? Hoe kies je de juiste fietshelm?
Alles over de zemen van Craft Alles over de zemen van Craft