E-bike Actieweken verlengd ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Bescherm je fiets met Glascoating Crystal Serum Ultra!

De lak van je fiets is het meest opvallende onderdeel van je fiets. Het is dan eigenlijk ook heel vreemd dat er nooit grote aandacht wordt besteed aan het beschermen en onderhouden van de lak. Natuurlijk maakt iedereen zijn fiets schoon en een enkeling heeft misschien zijn fiets wel eens gepolijst of in de was gezet. Maar vanaf nu is er iets nieuws waardoor je fiets blijft glanzen en wat het schoonmaken makkelijk maakt: glascoating Crystal Serum Ultra. Met glascoating is de lak van jouw geliefde racefiets of mountainbike ongeëvenaard beschermd en zal de lak glimmen als nooit te voren!

Bekijk direct: Technische eigenschappen | Voorbeeld en resultaat

Voordelen van glascoating voor fietsen

De glascoating wordt door een externe specialist aangebracht op de lak van de fiets. Crystal Serum Ultra is een ultra-duurzame lakbescherming, met ongeëvenaarde niveaus van glans, gladheid van het oppervlak en chemische weerstand. Je voelt dat de lak heel glad en hard is. Dit biedt onovertroffen bescherming tegen slijtage, chemische producten en microkrassen. Zuren zoals sportvoeding, vogelpoep of strooizout krijgen geen kans meer om de lak aan te tasten. Schoonmaken van de fiets zal om deze reden een fluitje van een cent zijn en de fiets zal er door de tijd heen veel beter uit blijven zien. 

175,-
Waardering:
87%

Technische eigenschappen

De glascoating is een laagje wat over de huidige lak zit. Op dit laagje wordt 5 jaar garantie gegeven. Het verdwijnt dus niet zoals bij polijst of een was. De glascoating blijft je lak beschermen. De eigenschappen van Crystal Serum Ultra zijn bijzonders:

  • De harde 9h top en zachtere 7h basislaag bieden meer weerstand aan tegen swirl (swirl = waskras, deze kleine krassen maken de lak doffer). Waasvorming op het oppervlak wordt hiermee sterk vermindert.
  • Weerstaat chemicaliën van pH2 tot pH13.
  • Crystal Serum Ultra coating wordt niet aangetast bij temperaturen tussen de -40 en +250 graden Celsius. 

Kortom: Crystal Serum Ultra doet twee dingen:
1. Het geeft ongekende glans.
2. Het is de beste lakbescherming die je je kan wensen.
Het houdt je fiets glanzend en nieuw, en verlengt de levensduur van je lak met een perfecte afwerking.

Voorbeeld en resultaat

De glascoating is een bewezen techniek die al veel wordt gebruikt bij auto's. Crystal Serum Ultra is de beste coating die momenteel gemaakt wordt. De resultaten zijn verbluffend.

Hieronder zie je lak vòòr het aanbrengen van de glascoating en mèt de glascoating:

Lak vòòr de coating en ná de coating

Ben je benieuwd hoe het polijsten, coaten en poetsen werkt? Bekijk dan hier de indrukwekkende video over de glascoating, uitgevoerd op een Lamborghini:

Aankoop en vervolg

Het aanbrengen van de coating wordt uitsluitend gedaan door gecertificeerd personeel, zoals je in de video ziet is dit een niet te onderschatten klus. Na aankoop van de glascoating kun je een mailtje sturen naar [email protected] om een afspraak te maken voor het aanbrengen van de coating. 
De glascoating voor op nieuwe fietsen kost €175,-. Wil je de glascoating op je huidige fiets? Dan moet de fiets eerst worden gepoetst en gepolijst, dit heeft een meerprijs van €150,-.

Meer weten? 

Heb jij naar aanleiding van dit blog vragen? Stel ze gerust.

Mail: [email protected]  / Bel: 0182-621850  

Volg ons op social media.

   

Blog footer

Bikes4africa