Datum:
14 september 2018
Door:
Thomas
Delen

Alles over Craft onderkleding

Craft is al jaren marktleider als het gaat om onderkleding. Dit komt doordat hun kleding een zeer goede thermo-regulerende werking heeft en excelleert in vochtafvoer. Echter, is niet elke baselayer geschikt voor elke temperatuur, daarom heeft Craft meerdere variaties in hun onderkleding. Hierdoor wordt het wel lastig om te bepalen welke baselayer je nou nodig hebt. Deze blog is er om daarbij te helpen.
Craft onderkleding is in drie categorieën ingedeeld: Stay Cool, Be Active en Keep Warm. Elke lijn heeft zijn eigen unieke opbouw waardoor ze perfect zijn aangepast op de weersomstandigheden waar ze voor bedoeld zijn.

Bekijk direct: Craft Heren Onderkleding / Craft Dames Onderkleding

Stay Cool

De Stay Cool lijn is ontworpen om het lichaam in warme omstandigheden koel te houden. Het populairste model is deze lijn is de Cool Intensity, bedoeld om zelfs tijdens intensieve activiteiten bij warme temperaturen het lichaam koel te houden. De extreem lichtgewicht stof (80 GSM) biedt een uitstekende vochtregulatie door de CoolMax Air technologie. Door een 3D constructie in het ontwerp behoud je tijdens het sporten optimale bewegingsvrijheid en heeft het ondershirt een perfecte pasvorm waardoor het aanvoelt als een tweede huid.

Cool Intensity HerenCool Intensity Dames

Cool Intensity Shortsleeve Women

Craft Cool Intensity Shortsleeve Women

De Craft Cool Intensity zijn superluchtige kledingstukken, en zo ook deze "Shortsleeve", een ondershirt met korte mouwen voor dames.

Winddicht
Niet winddicht
€ 49,99
Cool Intensity Sleeveless Men

Craft Cool Intensity Sleeveless Men

<p>Dit is het shirt wat je aan wil hebben op de warmste zomerdagen. De cool intensity serie is de benchmark op het gebied van ademend vermogen en vochtafvoer, waardoor dit shirt helpt om optimaal te presteren in hete omstandigheden. Het shirt is naadloos om irritatie en wrijving te voorkomen.&nbsp;</p>

Winddicht
Niet winddicht
€ 44,99

Be Active

De Be Active lijn is een zeer veelzijdige baselayer en de meest succesvolle lijn in de collectie van Craft. Niet alleen mensen die ter ontspanning sporten gebruiken de Be Active lijn, ook professionele atleten die op het hoogste podium topprestaties leveren maken gebruik van de Craft Be Active onderkleding. De Be Active lijn is namelijk bij een groot scala aan temperaturen te gebruiken.
De Active Extreme 2.0 serie is perfect geschikt voor hoge intensiteit bij koude tot milde weersomstandigheden. De dubbele laag stof zorgt voor een goede isolatie, terwijl de CoolMax Air technologie zorgt voor een goede vochtregulatie. De soepele stof zorgt daarnaast voor een comfortabele pasvorm en het gevoel dat het shirt een tweede huid is.
Als we een stapje omlaag gaan komen we uit bij de Active Intensity serie. Dit ondershirt is bedoeld voor een lagere intensiteit dan de Active Extreme 2.0. Het shirt biedt goede isolatie tijdens trainingen in milde tot koude omstandigheden. In combinatie met een naadloos design en een atletische pasvorm maakt het de Active Intensity een zeer comfortabele baselayer.

Active Extreme 2.0 HerenActive Extreme 2.0 Dames

Active Extreme 2.0 Shortsleeve Women

Craft Active Extreme 2.0 Shortsleeve Women

<p>De Active Extreme 2.0 SS Women is gemaakt van een dun, lichtgewicht en elastisch materiaal en is uitgerust met de CoolMax Air technologie. Deze technologie zorgt voor een optimale regulatie van je lichaamstemperatuur tijdens intensief sporten in milde tot koude omstandigheden.&nbsp;</p>

Winddicht
Niet winddicht
Vanaf € 44,99
Active Extreme 2.0 Shortsleeve

Craft Active Extreme 2.0 Shortsleeve

<p>De Active Extreme 2.0 SS Men is gemaakt van een dun, lichtgewicht en elastisch materiaal en is uitgerust met de CoolMax Air technologie. Deze technologie zorgt voor een optimale regulatie van je lichaamstemperatuur tijdens intensief sporten in milde tot koude omstandigheden.&nbsp;</p>

Winddicht
Niet winddicht
€ 44,99

Keep Warm

De Keep Warm lijn is de meest technologisch ontwikkelde baselayer in de collectie van Craft. Ontworpen voor uitstekend temperatuur-management  en comfort tijdens trainingen in milde, koude en winterse temperaturen.
Het warme ontwerp van de Warm Intensity is geschikt voor zowel hoge als lage intensiteit. Het ondershirt kan op veel verschillende manieren gebruikt worden, bijvoorbeeld als onderste laag in combinatie met een shirt en jas bij winterse temperaturen, maar ook in combinatie met enkel een jersey bij mildere temperaturen. Dankzij de 3D gevlochten stof, die bestaat uit holle vezels, houdt het shirt je warm op de plekken waar dit het meest nodig is.

Warm Intensity HerenWarm Intensity Dames

Warm Intensity Longsleeve Women

Craft Warm Intensity Longsleeve Women

<p>Met deze baselayer haal je het beste uit jezelf tijdens het fietsen in koude weersomstandigheden.</p>

Winddicht
Niet winddicht
Vanaf

Normale prijs: € 69,99

Vanaf € 47,99

32% KORTING
Warm Intensity Longsleeve

Craft Warm Intensity Longsleeve

<p>Met deze baselayer haal je het beste uit jezelf tijdens het fietsen in koude weersomstandigheden.</p>

Winddicht
Niet winddicht

€ 69,95

€ 47,99
32% KORTING

Met de Craft baselayers heb je dus altijd het juiste ondershirt en ben je perfect uitgerust voor alle temperaturen. Alle ondershirts nog even op en rijtje hebben?

Alle heren ondershirts van Craft 

Alle dames ondershirts van Craft

Meer Lezen ?