Onze winkel is open

Menu

Met een E-bike testcenter, professionele werkplaats en een voorraad van ruim 8000 fietsen ben jij bij 12GO Biking aan het juiste adres voor een flinke dosis fietsplezier!

Click & Collect: FAQ

Datum:
24 februari 2021
Door:
12GO Biking

Vragen over de Click & Collect


Ik heb al besteld en wil mijn bestelling ophalen. Hoe maak ik een afspraak?

Je krijgt van ons een mail om een afspraak te maken zodra jouw bestelling gereed is. Wij sturen je deze mail pas zodra jouw fiets helamaal rijklaar is of alle items in ons magazijn zijn geraapt. Heb je veel haast, mail ons even dan schuiven we je naar voren.

Hoe maak ik een afspraak voor Click & Collect bij 12GO Biking?

Kies bij het plaatsen van je bestelling voor de optie om af te halen in de winkel. Nadat je bestelling verwerkt is of de fiets gemonteerd is krijg je van ons een mail met een linkje om een afspraak te maken. Via de link kun je voor een datum en tijd kiezen. Let op: Kom op tijd en kom alleen.

Ik heb nog geen link ontvangen om een afspraak te maken, wat nu?

We zijn dan nog bezig met het verwerken van jouw bestelling of het monteren van je fiets. Het kan voorkomen dat je even moet wachten totdat je een afspraak in kunt plannen. We doen ons best om tijdens de drukte alle bestellening snel te verweken.

Moet ik extra betalen voor Click & Collect?

Nee, afhalen met Click & Collect is altijd gratis. Wanneer je normaal gesproken verzendkosten zou betalen, hoeft dat met Click & Collect niet.

Heb ik een afhaalbewijs nodig?

Na het maken van een afspraak krijg je een afhaalbewijs. Deze moet je kunnen tonen wanneer jij je fiets of je bestelling komt afhalen in de winkel.

Kan iemand anders mijn bestelling ophalen?

Ja dat kan, indien de persoon die jouw bestelling op komt halen het afhaalbewijs kan tonen is dat geen probleem.

Kan ik ook telefonisch een afpsraak maken?

Nee, afspraken moeten worden gemaakt via de link die je in de mail krijgt.

Geldt Click & Collect voor alle online bestellingen?

Ja, voor alle online-bestellingen, ook vanaf 28 april is een Click & Collect-afspraak nodig om de bestelling of de fiets op te halen in de winkel. Koop je een fiets in de winkel, dan kan deze in veel gevallen wel direct mee.

Waar moet ik op letten bij het ophalen?

Kom alleen en kom op tijd, anders vervalt het ophaalmoment en moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden. In de winkel staan aanwijzingen om je bestelling op te halen.

Lees hier meer info rondom de coronamaatregelen bij 12GO Biking. 


TIP: EenVandaag bij 12GO Biking 'Schaarste is erger dan tijdens de eerste lockdown'

12GO Biking is te zien in EenVandaag over de schaarste in de fietsbranche. Nederland stapt massaal op de fiets. Nu de lockdown al lange tijd aanhoudt vinden steeds meer mensen de weg naar een nieuwe fiets. Er is alleen een probleem. Fabrikanten wereldwijd kunnen de vraag niet aan. 


Meer weten? 

Heb jij naar aanleiding van deze blog vragen? Stel ze gerust!
Mail: [email protected]  / Bel: 0182-621850  

Volg ons op social media!

   

Meer Lezen ?