Eindejaarssale |100+ Fietsaanbiedingen ›

Toggle Nav
Winkelwagen

8 redenen om te werken bij 12GO Biking

8 redenen om te werken bij 12GO Biking

Waarom wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland? In dit blog worden 8 redenen genoemd waarom werken bij 12GO Biking zo leuk is.

1. Werken aan je passie

Heb je een passie voor fietsen en wil je hier heel de dag mee bezig zijn? Dat kan bij de grootste en mooiste fietsenwinkel van Nederland! Van monteur tot verkoper, iedereen wordt ondergedompeld in 'fiets'. Bij 12GO Biking werk je heel de dag aan je passie en die van onze klanten. Onze klanten zijn al fan van fietsen, maak jij ze ook fan van 12GO Biking? Nog niet zo’n fietser? Geen probleem. Het fietsvirus is heel besmettelijk! Ook als je minder met fietsen hebt, is de passie ontzettend leuk om mee te maken. 

2. De 12GO Biking Mentaliteit: Knall’n!

Bij 12GO Biking wordt er door iedereen veel werk verzet, maar is er ook ruimte voor gezelligheid. Door deze combinatie is je werk leuk en uitdagend! Naast het reguliere werk is er een begrip binnen 12GO Biking:'Knall’n!'. Een paar ochtenden en avonden per jaar zetten we met het hele bedrijf extra de schouders eronder. We beginnen extra vroeg of maken het samen wat later. Er wordt goed voor je gezorgd met een ontbijtje, lunch of een snack. Kortom, gezellige ochtenden en avonden waarop je kennis maakt met collega’s van andere afdelingen.

 

3. Ruimte voor ontwikkeling

12GO Biking groeit snel en dat vraagt om slimme oplossingen. Heb jij een goed idee of zie je andere kansen? Dan is daar vaak ruimte voor binnen 12GO Biking. Ook persoonlijke ambities zijn altijd bespreekbaar, hier liggen vaak kansen omdat er veel verschillende afdelingen zijn van werkplaats tot kantoor.

4. Werken met de beste merken en de beste materialen

Doordat er alleen met A-merken wordt gewerkt, heb je altijd het mooiste en nieuwste materiaal in handen. Niet alleen qua fietsen, maar ook qua gereedschappen en toebehoren. Ook heb je de kans om de nieuwste fietsen als eerste te zien en te voelen, omdat veel leveranciers ons uitnodigen bij de lancering van de nieuwe modellen.

 

5. 12GO Biking Academy Powered by Mondriaan

Heb je geen ervaring en wil je graag de kneepjes van het vak leren? 12GO Biking heeft een eigen interne, erkende BBL-opleiding. Vier dagen lekker aan het werk en één dag in de week is er school. In samenwerking met het ROC Mondriaan leiden we je op tot topmonteur. Ondertussen ontvang je salaris en wordt de studie voor je betaald! Per 1 februari begint de nieuwe lichting. Lees alles over de 12GO Biking Academy

6. Voordelen op de werkvloer

Werken bij 12GO Biking biedt meerdere voordelen, zo krijg je als 12GO-er je geweldige kortingen!
Goede koffie en vers fruit is altijd gratis beschikbaar. Heb je heel de dag hard gewerkt en werk je ook de koopavond? Dan staat er een heerlijke maaltijd van de Keurslager voor je klaar. Eet je liever geen vlees? Ook dan is er een warme maaltijd voor je. Daarnaast geniet je van leuke faciliteiten zoals tafeltennistafel, dartbord en voetbaltafel.

7. Avonturen naast werk

Eén keer per jaar wordt een Afrika-reis georganiseerd. Tijdens deze reis wordt de plek bezocht waar de fietsen van het goede doel Bikes-4-Africa terecht zijn gekomen. Hier lees je alles over Bikes-4-Africa. Daarnaast staat deze reis in het teken van samen het avontuur beleven, nieuwe plekken zien en grenzen verleggen.
Daarnaast is er avontuur te beleven met de schitterende Landrover Defender. Deze fantastische auto is te huur voor 12GO-ers. In de daktenten kun je slapen en is avontuur gegarandeerd!

8. Uitbreiding 12GO Biking

Tot 2011 werd er gewerkt vanuit de boerenschuur in Waddinxveen. Toen werd de overstap gemaakt naar een gloednieuw pand aan de Grote Esch waar we nu nog steeds zitten. Ondertussen is er al twee keer gigantisch uitgebreid en heeft onze winkel een eigen testruimte en een enorme voorraad. Omdat we blijven groeien en de klanten nog beter willen helpen, zijn er twee nieuwe panden gebouwd: één voor de Werkplaats en lunchroom en één voor de verzendafdeling van de Webshop.

Direct solliciteren? 

Word jij onze nieuwe collega? Klik hier voor alle vacatures!
Mail: [email protected]  / Bel0182-621850  

Volg ons op social media!

   

Gerelateerde berichten

Personeelsuitje: Drive-in bioscoop
Interview fietstechnicus bij 12GO Biking