Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

12GO Topfiets: Cube Analog

12GO Topfiets: Cube Analog

Bij 12GO Biking willen we natuurlijk zelf ook weten wat we verkopen, vandaar dat we onze topfietsen mee naar buiten hebben genomen voor een testrit. Onze ervaring met deze fietsen schrijven we op in de 12GO Topfiets blogs. In dit blog onze ervaring met de Cube: Analog.

Rijbeleving

Bij het opstappen valt direct op, dat de zithouding van deze fiets erg  recht op is.  Dit komt voornamelijk, omdat de bovenbuis van deze fiets in verhouding kort is. Als recreant is dit een fijne zitpositie, maar als je echt sportief wilt mountainbiken dan is dit niet ideaal. Voor onze sportieve testpiloot Ivo is deze fiets niet wat hij zoekt in een mountainbike. Hij kan zich wel goed voorstellen dat je juist deze fiets zou willen als je kennis wilt maken met de mountainbikesport.

 

Uitstraling

Het frame van de Analog wordt al een aantal seizoenen gebruikt. Onder het motto van ‘never change a winning team’ is het frame ook in 2020 gebruikt.Het design van het frame is goed en de painting is erg gaaf Het schakelsysteem is wel sterk vernieuwd, want de Analog is afgemonteerd met de goede Sram Eagle SX groep. In dit prijssegment is het bijzonder dat een fiets wordt afgemonteerd met deze versnellingsgroep. Je ziet dit namelijk vaker op fietsen van rond de €1.000,-. Het is ook fijn dat de fiets wordt afgemonteerd met de Rockshox XC 30 voorvering met lock-out op het stuur. Hiermee kun je dus op het stuur de vering bedienen.

 

De Cube Analog wordt elk jaar in één variant gemaakt en wordt voor de scherpe prijs van 699,- verkocht. Maak jij binnenkort kennis met de mooie mountainbikesport op deze fiets?

899,99
11% korting
NIEUW

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

De juiste framemaat voor je mountainbike kiezen De juiste framemaat voor je mountainbike kiezen
Mountainbike afmontage: SRAM groepen voor de MTB Mountainbike afmontage: SRAM groepen voor de MTB
Mountainbike afmontage: Shimano groepen en versnellingen voor de MTB Mountainbike afmontage: Shimano groepen en versnellingen voor de MTB
De beste fietsverlichting voor de racefiets of MTB De beste fietsverlichting voor de racefiets of MTB

De fietslampen van merken zoals Bontrager, BBB en Lezyne bieden allemaal uitstekende verlichting waarmee je moeiteloos in de donkere dagen je buitentrainingen voort kan zetten. Door de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van LED en accu's zijn er steeds meer krachtige en felle lampen op de markt voor een zeer schappelijke prijs.