a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
Datum:
11 oktober 2017
Door:
Marc
Delen

12GO Bikefitting getest door chickfietst.nl

Enkele weken geleden was Kim Bruining bij ons te gast om een bikefit uit te laten voeren. Enige jaren geleden heeft Kim het fietsen ontdekt en probeert haar enthousiasme voor wielrennen via haar blog chickfietst.nl op anderen over te brengen. Kim had inmiddels al twee bikefits achter de rug en kan zich dus ervaringsdeskundige op dit gebied noemen. Wij hebben haar uitgenodigd om onze nieuwe Bikefit Studio te komen bekijken en zich aan de kunsten van onze bikefitter Eric te onderwerpen.

Haar hele verhaal lees je hier, maar de (positieve) conclusie willen we alvast met je delen.

"Ik kan nog veel meer vertellen over alle details van de test, maar je wil natuurlijk maar één ding weten: wat heeft die bikefit me gebracht? Zoals ik al zei zat ik prima op mijn racefiets. Ik dacht dat ik geen bikefitting nodig had. Tot Eric een paar kleine dingen aanpaste: de hoogte van mijn zadel (0,5 cm), de positie van mijn zadel (3,3 cm naar voren) en de positie van mijn stuur (stuurpen 1 cm korter). Ineens voelde ik dat ik mijn bekken goed kon kantelen en kracht uit mijn rompspieren kon halen. Wat een verschil! Kon ik nu ineens harder fietsen?"

Ook een 12GO Bikefit laten doen? Bekijk al onze Bikefit pakketten. Of neem contact op via 0182-621850 of info@12gobiking.nl om een afspraak te maken.

Bikefit Studio

Meer weten? 

Heb jij naar aanleiding van deze blog vragen? Stel ze gerust!
Mail: info@12gobiking.nl  / Bel: 0182-621850  

Volg ons ook op social media.
Facebook: @12gobikingbv

Instagram: @12go_biking 

Strava: @12GO Biking

Meer Lezen ?