Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

12GO Bikefitting getest door chickfietst.nl

Enkele weken geleden was Kim Bruining bij ons te gast om een bikefit uit te laten voeren. Enige jaren geleden heeft Kim het fietsen ontdekt en probeert haar enthousiasme voor wielrennen via haar blog chickfietst.nl op anderen over te brengen. Kim had inmiddels al twee bikefits achter de rug en kan zich dus ervaringsdeskundige op dit gebied noemen. Wij hebben haar uitgenodigd om onze nieuwe Bikefit Studio te komen bekijken en zich aan de kunsten van onze bikefitter Eric te onderwerpen.

Haar hele verhaal lees je hier, maar de (positieve) conclusie willen we alvast met je delen.

"Ik kan nog veel meer vertellen over alle details van de test, maar je wil natuurlijk maar één ding weten: wat heeft die bikefit me gebracht? Zoals ik al zei zat ik prima op mijn racefiets. Ik dacht dat ik geen bikefitting nodig had. Tot Eric een paar kleine dingen aanpaste: de hoogte van mijn zadel (0,5 cm), de positie van mijn zadel (3,3 cm naar voren) en de positie van mijn stuur (stuurpen 1 cm korter). Ineens voelde ik dat ik mijn bekken goed kon kantelen en kracht uit mijn rompspieren kon halen. Wat een verschil! Kon ik nu ineens harder fietsen?"

Ook een 12GO Bikefit laten doen? Bekijk al onze Bikefit pakketten. Of neem contact op via 0182-621850 of [email protected] om een afspraak te maken.

Bikefit Studio

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.