Onze winkel is open

Menu

Black Friday Sale

Helaas Black Friday zit helaas net weer op, maar niet getreurd we komen volgend jaar gewoon weer terug met nog meer scherpe aanbiedingen. Vorig jaar zijn er meer dan honderd pakketten per dag met de mooiste fietsspullen de deur uit gegaan. Ook volgend jaar zijn er weer mooie aanbiedingen te verwachtten van grote merken op het gebied van fietsen, kleding, onderdelen en accessoires.

Dit jaar vloog de kleding van BBB, Castelli, Craft, GripGrab en Northwave de deur uit, ook de fietstrainers van Tacx, Elite en Wahoo waren erg populair. In de categorie onderdelen waren vooral de banden van Continental en Vittoria een must have. Ook volgend jaar verwachtten we weer mooie Black Friday aanbiedingen te hebben van de grote merken. Ook in de categorie fietsen waren mooie en zeer scherpe Black Friday deals te vinden van bekende merken als: Focus, Trek en Koga. Wil jij als eerste op de hogte zijn van de aanbiedingen voor Black Friday 2020, schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief!

Black Friday 2020

Het is nog heel even afwachten. Maar ook tijdens Black Friday 20120 kan je hier weer de beste aanbiedingen vinden. Als je niet kan wachten tot Black Friday kan je ook alvast kijken naar onze huidige aanbiedingen: 12gobiking.nl/aanbiedingen

BLACK FRIDAY: EARLY ACCESS. Ontvang als eerste toegang tot de grootste sale van het jaar: Black Friday. Schrijf je snel in: