a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
Filter


Bedrijfsfietsen van 12GO Biking


Op zoek naar een scherp geprijsde partij bedrijfsfietsen van een A-merk? 12GO Biking heeft jarenlange ervaring met het leveren van grotere partijen fietsen aan bedrijven en ondernemers in heel Nederland en België. Middelbare scholen, tuinders, campinghouders, uitzendbureaus: wij hebben voor elk bedrijf de juiste fiets in huis.

  • Persoonlijk advies
  • Maatwerk
  • Scherpe prijs en extra korting op grote partijen
  • Snelle levering uit voorraad
  • A-merken voor betrouwbare kwaliteit

Op zoek naar een partij betaalbare kwaliteitsfietsen voor in het bedrijf? Neem contact op met een van onze klantenservice 0182-621850 of mail naar zakelijk@12gobiking.nl voor meer informatie, het aanvragen van een offerte of het maken een afspraak.


Onder andere deze bedrijven gingen je voor:Fiets van de zaak voor werknemers


Naast het leveren van fietsen voor zakelijk gebruik is het uiteraard ook mogelijk voor werknemers om een voordelige fiets van de zaak aan te schaffen bij 12GO Biking. Dat kan momenteel via een fietsplan, maar omdat de regels voor fietsleasing per 1 januari 2020 meer worden gelijkgetrokken met de regels voor autolease zal er het een en ander gaan veranderen. Het wordt hierdoor in de toekomst nog een stuk voordeliger voor werknemers om een fiets van de zaak te gaan gebruiken.

Nieuwe regels bedrijfsfietsen 2020

Recent werd bekend dat vanaf 2020 de regels voor een fiets van de zaak worden gelijkgetrokken met de leaseregels voor auto’s en dat er voor fietsen een bijtellingstarief van 7% zal gaan gelden. Dat betekent dat een e-bike met een aanschafwaarde van 2000 euro voor werknemers afhankelijk van hun inkomen tussen de 4,33 en 5,75 euro gaat kosten. Een speed-pedelec van 3500 euro zou daarmee tussen de 7,50 en 10 euro per maand gaan kosten.

 De voordelen van bedrijfsfietsen

Een fiets van de zaak via de nieuwe regels gaat dus erg aantrekkelijk worden voor werknemers én werkgevers. Het is een mooi middel om werknemers meer uit de auto te krijgen én een betaalbare optie om de arbeidsvoorwaarden voor je huidige en toekomstige werknemers te verbeteren.


Volwaardig alternatief voor de auto

Naast normale fietsen kan 12GO Biking uiteraard ook elektrische fietsen en Speed Pedelecs leveren. Waar een gewone fiets van de zaak toch vooral een leuk extraatje is voor werknemers, biedt een e-bike van de zaak ook een aantal forse voordelen voor werkgevers. In veel gevallen waarin de leaseauto vooral wordt gebruikt voor woon-werkverkeer is een e-bike (tot ongeveer 25 km enkele reis) of een snellere speed pedelec (tor ongeveer 40 km enkele reis) daardoor een volwaardig alternatief geworden voor de leaseauto van de zaak. Zo kunnen werkgevers dus ook een flinke besparing op de reiskosten van werknemers realiseren.

Fiets leasen via 12GO Biking

Er is nog veel onduidelijk wat dit praktisch allemaal gaat betekenen en 12GO Biking is momenteel aan het onderzoeken hoe wij onze zakelijke en particuliere klanten hierin in de toekomst het beste kunnen bedienen.


Nationale Fietsplan & Bedrijfsfietsen Nederland

Op dit moment kunnen wij in ieder geval nog gewoon fietsen leveren volgens de huidige regels voor een voordelige fiets van de zaak voor werknemers via de werkkostenregeling (WKR) in een zogenaamd fietsplan van bijvoorbeeld het Nationale Fietsplan/Nationale Fiets Projecten (NFP) of Bedrijfsfietsen Nederland. Ook zijn er verschillende manieren waarop werknemers via 12GO Biking gebruik kunnen maken van een leaseplan, bijvoorbeeld via Gazelle of Bovag.

Hoe werkt de aanschaf van een bedrijfsfiets in de werkkostenregeling (WKR)?

Binnen de WKR kun je er als werkgever voor kiezen om een fiets voor werknemers deels te vergoeden via belastingaftrek. De hoogte van dit bedrag hangt af van de keuzes die je als werkgever maakt met betrekking tot de WKR. Je bepaalt als werkgever bijvoorbeeld dat je bijvoorbeeld 1 keer per 4 jaar een fiets mag aanschaffen ter waarde van € 1000,-. Je krijgt dan over deze € 1000,- het belastingvoordeel dat op jouw in inkomen van toepassing is.


Benieuwd wat 12GO Biking voor jouw werknemers kan betekenen?

Neem contact op met onze klantenservice 0182-621850 of mail naar zakelijk@12gobiking.nl voor meer informatie, het aanvragen van een offerte of het maken een afspraak.