AXA Rigid Kettingslot 120cm

Plus- en minpunten
  • 120cm lang
  • Valt door de kleur goed op
  • Makkelijk om je zadelpen heen te wikkelen

Beschrijving

Het AXA Rigid kettingslot is een basis kettingslot. Dit slot is bedoeld als tweede slot naast een vast ringslot. Dit slot is geschikt voor als je je fiets voor korte duur veilig weg wil zetten. Het slot is verkrijgbaar in opvallende kleuren. Hierdoor valt gelijk goed op dat je fiets aan een ketting vast staat.


De Rigid heeft een lengte van 120cm. De lengte is ideaal als je je fiets in een stalling, fietsenrek of aan een lantaarnpaal wilt vastmaken. Het slot heeft een viercijferige code die persoonlijk ingesteld moet worden. De schakels hebben een diameter van 3,5mm en zijn gemaakt van gehard staal.

Doordat de ketting is voorzien van een stevige polyester beschermhoes wordt uw fiets niet beschadigd. Het slot krijgt van AXA drie sterren op hun veiligheidsindex.

Bekijk de volgende categorieën: Fietssloten

Specificaties

Algemeen

Type slot
  • Kettingsloten
ART Keurmerk

Het ART-keurmerk wordt uitgegeven door de Stichting ART. Deze stichting (waarin onder andere de ANWB en de BOVAG deelnemen) heeft als doelstelling 'het verhogen van het algemene niveau van diefstalpreventie in Nederland'.

 

Fietssloten met het ART-keurmerk zijn goedgekeurd na uitgebreide tests van TNO op beveiliging. Verzekeraars eisen bij een diefstalverzekering vaak een ART** goedgekeurd slot.

  • Nee
Te bevestigen aan frame
  • Zonder framebevestiging