Toggle Nav
Winkelwagen
Kinderzitjes voor Elektrische Fietsen

Kinderzitjes voor Elektrische Fietsen

Een elektrische fiets met een kinderzitje is een ontzettend goed alternatief voor de auto. Een fiets pak je al veel sneller dan de auto, en met de elektrische motor voel je weinig van het extra gewicht van je kind. Voorzitjes hebben vaak een maximaal gewicht van 15Kg en achterzitjes een maximaal gewicht van 25Kg.

Bekijk direct: E-bike achterzitjes | E-bike voorzitjes 

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

29 producten

139,95
Waardering:
87%
21% korting
119,95
23% korting
74,99
13% korting
159,95
25% korting
129,95
15% korting
99,99
Vanaf 15,99
53% korting
NIEUW
149,95
13% korting
109,99
23% korting
89,99
17% korting
109,99
Waardering:
97%
79,99
25% korting
Vanaf 16,95
41% korting
NIEUW
NIEUW
79,99
25% korting
169,95
18% korting
Waardering:
87%
Waardering:
100%
129,99
31% korting
Vanaf 59,99
Waardering:
100%
8% korting
Vanaf 74,99
Waardering:
100%
13% korting
per pagina

E-Bike Kinderzitjes: Veilig en Comfortabel Samen Fietsen

Met de groeiende populariteit van elektrische fietsen, worden e-bike kinderzitjes steeds meer gezocht door ouders die hun kleintjes veilig en comfortabel willen meenemen op hun elektrische fietstochten. Deze kinderzitjes zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt op elektrische fietsen en bieden de perfecte combinatie van veiligheid en gemak.

Een e-bike kinderzitje is ideaal voor ouders die regelmatig langere afstanden afleggen op hun elektrische fiets en hun kinderen willen meenemen. Deze kinderzitjes zijn uitgerust met stevige en verstelbare bevestigingssystemen die specifiek zijn ontworpen om op de bagagedrager van een elektrische fiets te passen. Hierdoor blijft het zitje stevig en stabiel, zelfs tijdens elektrische ondersteuning en het fietsen op hogere snelheden.

Veiligheid van Kinderzitje Elektrische Fiets

De veiligheid van de kleintjes staat voorop bij e-bike kinderzitjes. Veel van deze zitjes zijn voorzien van verstelbare en gevoerde riemen, zodat kinderen stevig worden vastgezet en comfortabel kunnen zitten tijdens het fietsen. Sommige modellen hebben zelfs een extra hoofdsteun voor extra ondersteuning en bescherming.

Naast veiligheid bieden e-bike kinderzitjes ook comfort voor kinderen tijdens het fietsen. Ze zijn ontworpen met zachte en ademende materialen, zodat kinderen comfortabel kunnen zitten, zelfs tijdens langere ritten. Sommige modellen hebben ook verstelbare voetsteunen om de zitpositie aan te passen aan de groei van het kind.

Kinderzitjes voor elektrische fietsen zijn er in verschillende stijlen en ontwerpen, zodat ouders kunnen kiezen wat het beste past bij hun behoeften en fietsstijl. Of je nu een voorzitje of een achterzitje verkiest, er is altijd een e-bike kinderzitje dat perfect bij jou en je fiets past.

In het kort, met e-bike kinderzitjes kunnen ouders en hun kleintjes veilig en comfortabel samen fietsen op hun elektrische fietsavonturen. Deze kinderzitjes zijn speciaal ontworpen voor elektrische fietsen en bieden de perfecte combinatie van veiligheid, gemak en comfort. Kies vandaag nog voor een e-bike kinderzitje en geniet van de vreugde van samen fietsen op je elektrische fiets!

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Voorzitjes: Voorzitjes zitten op de stuurbuis net onder het stuur met een adapter gemonteerd. Je klikt het kinderzitje in de adapter. Je kunt adapters voor meerdere fietsen aanschaffen. Zo kan je snel en gemakkelijk het zitje overzetten van mama's fiets naar papa's fiets en andersom.
Achterzitjes: Achterzitjes zitten bevestigd op de bagagedrager of via een zadelbuisbevestiging. In de praktijk worden kinderzitjes vaak gemonteerd op de bagagedrager. Fietsen zonder bagagedrager zoals mountainbikes of hybride fietsen, kiezen voor een zadelbuis bevestiging. Voor een zadelbuis bevestiging heb je een speciale adapter nodig.
Toebehoren kinderzitjes:Toebehoren zijn extra's zoals adapters, windschermen of een slaaprol. Dit zijn extra onderdelen om het fietsen met een kinderzitje leuker en comfortabeler te maken. 

  • 9 maanden t/m 3 jaar Voorzitjes worden gebruikt in de leeftijdscategorie van 9 maanden t/m 3 jaar. Met een maximaal gewicht van 15kg.
  • 9 maanden t/m 6 jaar Achterzitjes kunnen vanaf 9 maanden t/m 6 jaar gebruikt worden. Het maximale gewicht is 22kg. In de praktijk worden achterzitjes vaak gebruikt bij kids vanaf een jaar of 2 à 3.
  • 5 t/m 10 jaar Grotere kids gaan vaak op een speciale stoel. Dit is een stoel geschikt voor kids van 5 t/m 10 jaar. Deze fietsstoel is gemaakt om tot 35kg te kunnen dragen. Deze wordt vaak gebruikt zodra je kleine zelf kan fietsen, maar het ook nog prettig vindt om af en toe bij papa of mama achterop te gaan.

Verstelbare schouderbanden zijn een must voor iedere ouder. Kids groeien hard en snel. Daarom is het enorm belangrijk dat je schouderbanden kunt aanpassen. Zo kun je jaren plezier hebben van een kinderzitje.

De benen van je kleine groeien hard en snel. Daarom is het handig als je de voetsteunen in hoogte kunt aanpassen. Ze groeien letterlijk mee met je kind. Zo kun je jaren plezier hebben van een kinderzitje.