Start fietsseizoen - Korting op 150+ producten ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Polar sporthorloges

De sporthorloges van Polar blinken uit op het gebied van hartslagmeting. Polar staat er om bekend in 1980 de eerste draadloze hartslagmonitor te hebben ontwikkeld, dus kun je aannemen dat ze inmiddels wel wat ervaring hebben opgedaan. Polar biedt horloges in verschillende segmenten aan voor iedere sporter: van professionele sporter tot de recreatieve sporter. Polar horloges beschikken over veel functies en mogelijkheden om je prestaties bij te houden en te verbeteren. Ben je op zoek naar een sporthorloge die de focus legt op jouw hartslag, dan zijn Polar sporthorloges een goede keuze. Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

169,99 229,90
26% korting
399,99 499,90
20% korting
219,99 299,90
27% korting
per pagina

Welk sporthorloge past bij mij? Sporthorloge kopen?

De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is welke sportresultaten en bewegingsgegevens je inzichtelijk wilt maken door het dragen van een sporthorloge. Als je dat eenmaal helder voor ogen hebt kun je binnen jouw budget gaan kijken welke sporthorloges die wensen en behoeften vervullen. Daarnaast worden sporthorloges ook steeds modieuzer, waardoor een sporthorloge steeds meer op een fashionable alledaags horloge eruit komt te zien.

Twijfel je nog steeds over welk sporthorloge bij jou past? En of een sporthorloge echt wat voor jou is? Lees dan de blog over de beste sporthorloges per segment, waarin sporthorloges worden uitgelicht in het instapsegment, middensegement en topsegment. Wij helpen je graag op weg.

Dames sporthorloges voor smalle pols

De meeste sporthorloges zijn mannelijk en hebben een te grote behuizing voor de polsen van de meeste vrouwen. Elegante sporthorloges voor dames met een smalle pols die je de hele dag kunt dragen heeft Polar ook in zijn assortiment zitten. De Polar Ignite 2, Polar Pacer Pro, Polar Vantage M2 hebben varianten met een witte of champagne kleurige horlogeband die elegantie uitstralen en een niet al te grote horlogekast hebben. 

Heren sporthorloges

Sporthorloges worden steeds populairder onder mannen, waardoor naast de functionaliteit ook het sporthorloge er mannelijk uit moet zien. Polar is één van de merken die stoere en stijlvolle designs op de markt brengt die ook van goede en duurzame kwaliteit zijn. Een brede horlogeband en allerlei knoppen op de horlogebehuizing creëren de mannelijk uitstraling van het sporthorloge, zoals de Polar Vantage M2 en Polar Grit X.   

Beste sporthorloges van 2022

Het beste Polar sporthorloge van 2022 is de Polar ignite 2 vanwege de betaalbare prijs, geavanceerde slaapmetingen, stijlvolle look en de 130 sporten die ondersteund worden. Dit horloge is vooral gefocust op de 'reacreatieve' sporter. Daarnaast wordt dit horloge ook gezien als het beste sporthorloge voor het vrouwelijke geslacht dankzij het smalle design en de diverse kleuren: goud, roségoud en zwart waarin het model beschikbaar is. 

Het beste Polar horloge voor heren blijft de Polar Grit X, dankzij het grote robuuste design met een gewicht van maar 64 gram. Het horloge voldoet aan de militaire standaard en een batterijduur van ongeveer 40 uur in GPS-modus. met hartslagmeting aan. 

Goedkoopste sporthorloges

Een sporthorloge met een stijlvolle look, touchscreen en meetfuncties die jou een goed inzicht geven in jouw training prestaties en fitheid is de Polar Ignite 2, voor 185 euro. Daarnaast is dit horloge te combineren met de Polar Flow app, waardoor je je eigen trainingen, dagelijkse activiteit en slaappatroon kunt analyseren.

Sporthorloges met hartslagmeter

Polar is gespecialiseerd in nauwkeurige hartslagmetingen, waardoor ieder model kwalitatieve hartslagmetingen toont. Toch is er een model die de meest acurate hartslagmetingen heeft, namelijk de Polar Vantage V2. Dit horloge heeft een 24/7 polshartslagmeter die op basis van je hartslag een persoonlijk activiteitsdoel stelt en helpt je het te behalen. Daarnaast kan die inzichtelijk maken wat jouw VO2-Maxwaarde is, zodat je een goede indicatie krijgt van je algemene fitheid. 

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Het kunnen aangeven dat je van punt A naar B wilt fietsen, waarbij fietscomputer je de weg wijst.

Hartslagsensoren zijn voorzien van een borstband voor de meest secure meting. Bepaalde fietscomputers krijgen een hartslagsensor meegeleverd, andere fietscomputers hebben wel de mogelijkheid om een hartslagsensor te koppelen maar daar wordt de sensor niet meegeleverd.

Hoogtemeting door middel van GPS wordt gedaan via een 3-dimensionale meting en verzorgt locatie en hoogte op elektronische wijze.

Door middel van een barometrische meting wordt de hoogte bepaald op luchtdruk. Dit gebeurt volledig mechanisch en is een secuurdere bepaling van de hoogte.

IPX7: Spatwaterbestendig

IPX7: Zware buien

1 ATM: Druk van 10 meter diepte

3 ATM: Druk van 30 meter diepte

5 ATM: Druk van 50 meter diepte. Geschikt voor zwemmers

10 ATM: Druk van 100 meter diepte

11 ATM: Geschikt om mee te duiken