2 juli: Dé 12GO Biking toertocht ›

Toggle Nav
Winkelwagen
Topeak telefoonhouders voor de fiets

Topeak telefoonhouders voor de fiets

Wanneer je graag eenvoudig je telefoon wilt bedienen tijdens het fietsen, is een telefoonhouder de uitkomst. Er zijn speciale houders voor iPhones en universele houders voor andere merken telefoon.

SKS houders | Topeak houders | SP Connect houders

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

39,99 49,95
20% korting
39,99 49,95
20% korting
per pagina

Topeak telefoonhouders 

De meeste telefoonhouders voor de fiets zijn van het merk Topeak. Dit is een grote leverancier die leeft voor de fietswereld. Elk jaar probeert Topeak te innoveren om nieuwe relevante producten op de markt te brengen. Zo heeft Topeak telefoonhouders gemaakt die eenvoudig te monteren zijn op de fiets. Jouw smartphone moet daar makkelijk op zijn te bevestigen, draaien en los te koppelen.

Het assortiment van Topeak

Het assortiment van Topeak bestaat uit telefoonhoesjes van iPhone 6 tot en met iPhone 13 Pro. Iedere iPhone hier tussen heeft een eigen RideCase op maat. Dit zorgt er voor dat je smartphone veilig bevestigd zit op jouw stuur. Buiten de case zelf heb je ook een houder nodig die je smartphone vastklemt. Deze Topeak houders zijn los te kopen, maar ook in een bundel met de Topeak telefoonhoesjes. Dit is andersom uiteraard ook zo. Het grootste deel van de telefoonhouders voor de fiets van Topeak zijn bundels. Dus juiste telefoonhouder + juiste telefoonhoesje.

Topeak RideCase telefoonhoesjes

De telefoonhoesjes ontwikkelen net zo hard met de smartphones zelf mee. De eerste RideCases hebben een ander bevestigingssysteem dan de laatste RideCases. Op elk telefoonhoesje past een houder en bij de bundels worden deze standaard meegeleverd. De RideCases zijn stuk voor stuk schok- en schadebestendig. Op de achterzijde hebben de Topeak telefoonhoesjes allemaal een geïntegreerd flip-standaard. Dit zorgt er voor dat je jouw telefoon snel kunt bevestigen en loskoppelen, maar ook kunt draaien in staande of liggende richting.

Topeak telefoonhouder kopen

Topeak telefoonhouders heb je nodig om je smartphone te bevestigen aan je fiets. De telefoonhouder kan gemonteerd worden op zowel het stuur als de stuurpen en via de bout of het balhoofd. Tevens zijn de Topeak telefoonhouders altijd verstelbaar naar jouw wensen.

Heb je het juiste Topeak telefoonhoesje en telefoonhouder? Dan kun je beginnen aan de eenvoudige montage en genieten van vele veilige kilometers.

Lees verder...

Klantenservice banner

Telefoon icon 0182-621850


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader