Tijdelijk veel producten, nóg scherper geprijsd ›

Toggle Nav
Winkelwagen
SP Connect telefoonhouders voor de fiets

SP Connect telefoonhouders voor de fiets

Wanneer je graag eenvoudig je telefoon wilt bedienen tijdens het fietsen, is een telefoonhouder de uitkomst. Er zijn speciale houders voor iPhones en universele houders voor andere merken telefoon.

SKS houders | Topeak houders | SP Connect houders

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

per pagina

SP Connect telefoonhouders

SP Connect wil een moderne draai geven aan telefoonhouders voor de fiets. Ieder telefoonhoesje dat ze hebben lijkt op een standaard strak iPhone hoesje. Hierdoor hoef je jouw SP Connect telefoonhoesje niet af te doen. Het uiterlijk ziet er strak uit, het hoesje is dun en is makkelijk in het gebruik. Buiten deze telefoonhoesjes heb je ook een bijhorende SP Connect telefoonhouder voor de fiets nodig.

Het assortiment van SP Connect

Het assortiment van SP Connect bestaat uit telefoonhoesjes inclusief of exclusief houders. De meeste telefoonhoesjes en telefoonhouders zijn samen te koop in een bundel. Los kopen heeft toch weinig zin, want je hebt beide nodig voor montage aan je fiets. De SP Connect telefoonhoesjes lopen van de iPhone 11 Pro tot de iPhone 13 Pro

SP Connect telefoonhoes

Bijna heel ons SP Connect assortiment bestaat uit bundles. Je krijgt dan een telefoonhoes inclusief een telefoonhouder. De standaard SP Connect telefoonhoes beschermt tegen je telefoon terwijl je alle functies van je smartphone nog kunt gebruiken. Het telefoonhoesje is schokbestendig en beschermt tegen zweet, stof en regen. Het bvestigings- en loskoppelingsstuk wordt ook wel de bike mount genoemd. Deze is binnen enkele seconden te koppelen aan de bijbehorende houder. Je kunt de SP Connect telefoonhoes draaien op de bike mount.

SP Connect telefoonhouders

De telefoonhouders van SP Connect zijn relatief klein en nemen dus weinig ruimte in beslag. De bijgeleverde telefoonhouders in de bundels zijn te monteren op het stuur of op de stuurpen, net als de SP Connect Micro Alu Stuurpen Telefoonhouder. De SP Connect Universeel Telefoonhouder is overal eenvoudig te bevestigen. Heb je het juiste SP Connect telefoonhoesje en telefoonhouder? Dan kun je beginnen aan de eenvoudige montage en genieten van vele veilige kilometers.

Lees verder...

Klantenservice banner

Telefoon icon 0182-621850


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader