12GO Onderhoudsavond MTB 16 oktober 2019

Plus- en minpunten
  • Leuke en informatieve avond
  • Zelf leren sleutel onder professionele begeleiding
  • Leuke en informatieve avond
  • Kijkje in de keuken
  • Speciale aanbiedingen
  • Het duurt helaas maar tot 22:00

Beschrijving

Wil je zelf behendiger zijn in het onderhouden van je mountainbike? Of wil je je basiskennis weer wat opfrissen? Onze werkplaats zet op woensdag 16 oktober zijn deuren open voor een onderhoudsavond voor mountainbikers. Schrijf je in en kom 's avonds bij ons langs voor een gezellige en informatieve avond.

Tijdens de avond leer je van alles over je mountainbike door diverse workshops. Onze top mechaniekers gaan je o.a. laten zien hoe je je remmen moet vervangen & afstellen, draaiende onderdelen zoals je ketting kunt schoonmaken, hoe je je voor- en achter derrailleur moet afstellen en hoe je recordhouder banden verwisselen kunt worden.

- De kosten zijn €15,- per persoon
- Alleen voor deelnemers: €10,- korting bij besteding van €50,-
- Aanvang is vanaf 19u
- Om 19:30 zullen we starten met de eerste workshops in onze werkplaats

Inschrijven werkt hetzelfde als het aanschaffen van een product in de webshop. Plaats de gewenste hoeveel toegangsbewijzen in de winkelwagen en doorloop alle stappen. Daags voor het evenement ontvang je het complete programma via de email.

Bekijk de volgende categorieën: Overige Accessoires

Productvragen

Hallo, wanneer zijn de eerstvolgende workshops voor mountainbike onderhoud gepland? En wordt er dan ook iets uitgelegd over de voor- en achtervering? Alvast bedankt voor het antwoord namens nog 2 enthousiaste meiden met een fully! Groeten, Annemarie
  • Wij verwachten weer een supermooie mountainbike onderhoudsdag in Maart. Hier zal heel wat uitgelegd worden en ook het onderhoud van de vering.
    Beantwoord door: Team 12GO biking

Vraag over dit product? Vul het onderstaande formulier in, neem contact op per mail/telefoon of kom langs in de winkel.

Stel je vraag!