12GO Niet goed fiets terug garantie

Beschrijving

Een nieuwe fiets kopen is heel leuk. Maar soms ook een beetje spannend. Hoe weet je zeker dat je de juiste keuze maakt? Volgens ons is het antwoord op die vraag heel makkelijk: kom naar 12GO Biking en laat je adviseren. 

Wij zijn er zó van overtuigd dat we jou goed helpen dat we daar garantie op durven te geven. Omruilgarantie welteverstaan. Koop je een nieuwe fiets, dan kun je die binnen 10 dagen ruilen als hij niet bevalt.

En in die 10 dagen mag je de fiets gewoon gebruiken waar hij voor bedoeld is. Dus met je racefiets de Cauberg op knallen, met je mountainbike over singletracks vlammen en lekker touren met je E-bike. Lees hier meer over de niet goed fiets teruggarantie

Productvragen

Dit geldt toch niet voor fietsen die worden verzonden of wel?
  • Klopt, dit geldt alleen voor fietsen die zijn aangeschaft of worden opgehaald in de winkel. Wij geven deze garantie omdat we na het adviseren en uitleveren zeker zijn dat je de juiste fiets gevonden hebt. Mocht dit niet zo zijn dan nemen we hem liever terug dan dat jij als klant een fiets hebt waar je niet 100% gelukkig mee bent.

    Zonder fysiek contact moment, dus bij online bestellen en thuis afleveren, kunnen we deze controle niet doen. Bij twijfel adviseren we dus altijd om langs te komen in onze winkel.
    Beantwoord door: Team 12GO biking