Home  Informatie  Werkplaats 

Werkplaats

12GO Biking beschikt over een werkplaats die is uitgevoerd met specialistisch gereedschap en waar gewerkt wordt met hoogwaardige onderdelen. Onder leiding van ervaren, gediplomeerd personeel wordt aan alle fietstypen gewerkt.

Servicebeurten
Een fiets is een gebruiksobject en daarmee onderhevig aan slijtage. Daarom heeft iedere fiets onderhoud nodig. De rem- en versnellingskabels rekken iets uit bij een nieuwe fiets, de remblokken slijten en de verschillende metalen onderdelen werken op elkaar in. Daarom is het aan te raden van tijd tot tijd een servicebeurt te laten uitvoeren, waarbij alle onderdelen gecontroleerd, afgesteld en waar nodig van nieuw vet of olie voorzien worden.

Vooral na de eerste drie maanden is het verstandig om een servicebeurt te laten uitvoeren, omdat met name in de eerste periode na ingebruikname de werking van de onderdelen het grootst is. Dit kan problemen geven met schakelen en remmen. Dit soort problemen worden bij een servicebeurt allemaal opgelost, zodat u weer veilig en zorgeloos op pad kunt. Wij raden de eerste beurt dan ook aan binnen 3 tot maximaal 5 maanden. In deze periode krijgt u ook korting op de onderhoudsbeurt. Na 5 maanden betaalt u de normale prijs, ook als de fiets nog bijna niet gebruikt is.

De prijzen voor de beurten zijn als volgt:
Fiets met naafversnelling               - € 45,-         binnen 5 maanden € 25,-
Fiets met derailleurversnelling      - € 55,-         binnen 5 maanden € 35,-
Elektrische fiets                              - € 65,-         binnen 5 maanden € 45,-


LET OP: Fietsen dienen schoon te worden afgeleverd en de servicebeurt is vanzelfsprekend exclusief vervangingsonderdelen. Servicekaarten zijn niet verzilverbaar en kunnen niet geruild / geretourneerd worden.

Onderhoud / Reparaties
Uiteraard kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw fiets. Vooraf zullen wij een indicatie geven van de kosten zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook plegen we onderhoud en reparatie aan fietsen die niet bij 12GO Biking zijn aangeschaft.

Werkplaats themapagina nog niet ingericht!

Facebook 12GO Biking

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn fiets gelijk meenemen?

Ja, bij 12GO Biking kunt u na aanschaf uw nieuwe fiets direct meenemen. Wij hebben ongeveer 60 minuten nodig om een fiets rijklaar te maken

Wat zijn jullie openingstijden.

Onze openingstijden vind u op onze contactpagina.

Kan ik mijn fiets in ruilen?

Nee, het is bij ons niet mogelijk om een fiets in te ruilen. Lees hier meer

Moet ik een afspraak maken om geholpen te worden?

Nee, U hoeft geen afspraak te maken om geholpen te worden. In de winkel hebben wij voldoende goed opgeleid personeel dat u graag verder helpen met het maken van uw keuze