Home  Informatie  Fietsplan 

Fietsplan

Fietplan

Bedrijfsfietsplan

Profiteer tot en met 31 december 2014!!

  • Betaal de fiets van uw bruto salaris
  • Betaal geen loonheffing
  • Profiteer maximaal, ook op fietsen met korting
  • Tot 52% voordeel

 

BEREKEN UW VOORDEEL

Vul hieronder de verkoopprijs van de fiets en uw belastingschaal in. U krijgt direct uw nettoprijs en de berekening te zien. De linkerkolom toont de prijs als uw werkgever zelf de factuur verwerkt, de rechterkolom als uw werkgever gebruik maakt van een tussenorganisatie zoals het NFP, BFN of Bike Business. Onderaan de pagina leest u alles over de verschillende vormen. 


BEDRIJFSFIETSPLAN

Nog enkele maanden wordt vanuit Den Haag het fietsen gestimuleerd. U kunt voor een bepaald bedrag uw fiets en accessoires van uw brutoloon aftrekken zodat uw voordeel kan oplopen tot 52%! Tevens kunt u vaak dit bedrag verrekenen met uw overuren en/of vakantiedagen. Profiteer optimaal.

Wij werken mee aan alle vormen van fietsplannen en zijn aangesloten bij NFP, BFN en Bike Business. Uw voordeel loopt dus, naast het feit dat wij al enorm scherpe prijzen hebben, nog verder op. Grote klanten van ons zijn diverse Gemeenten/scholen/universiteiten, Korps landelijke politiediensten (KLPD), zorgcentra, Heineken, Deloitte & Touche, de Brandweer en diverse andere.

Hieronder de diverse mogelijke fietsplannen. Wij helpen u graag verder als er vragen of opmerkingen zijn.
 
1.   Bon inleveren bij werkgever, zelf betalen
Uw werkgever vergoedt de fiets tot een bedrag van € 749,00. U kunt als u wilt ook een duurdere fiets uitzoeken, het bedrag boven de € 749,00 levert geen fiscaal voordeel op. U betaalt de fiets zelf en kunt hem direct meenemen. De bon levert u in bij de werkgever, deze verrekent dit verder met u. Uiteraard mag u naast de fiets ook accessoires aftrekken van uw brutoloon, ook deze worden netjes op de factuur vermeld. Zie berekening 1.


 
2.    Bon inleveren bij werkgever, werkgever betaalt
Werkt op dezelfde manier als optie 1. U moet na het uitzoeken van de fiets, de factuur inleveren bij uw werkgever. Zodra wij de betaling hebben ontvangen kunt u de fiets afhalen. Wilt u hier niet op wachten, dan is het mogelijk de fiets zelf voor te schieten. Zodra de betaling van uw werkgever binnen is, maken we dit bedrag weer naar u over. Uiteraard mag u naast de fiets ook accessoires aftrekken van uw brutoloon, ook deze worden netjes op de factuur vermeld. Zie berekening 1.


 
3.    Via een tussenorganisatie zoals het NFP, BFN of Bike Business
Een aanschaf via een tussenorganisatie komt veel voor. Uw werkgever heeft de administratie van het fietsenplan uitbesteed. Dit kost uw werkgever niets, maar de organisaties houden richting ons echter 15% over de eerste € 749,00 in. Het is dus normaal gesproken niet mogelijk om een fiets in de aanbieding of met korting aan te schaffen. Bij ons kunt u wel een fiets met korting kopen, wij berekenen deze vergoeding aan de tussenorganisaties wel aan u door, met een maximum van € 112,35 bij (15% van € 749,00). Over het bedrag dat boven de € 749,00 uitkomt hoeft er geen 15% te worden afgedragen. Wij ontvangen van de € 749 dus € 636.65 (€ 749 – 15%). Zie berekening 2.

Ondanks het bedrag dat u moet bijbetalen blijft een fiets op deze manier aanschaffen interessant, u kunt namelijk € 749,- aftrekken van uw brutoloon wat u altijd een voordeel oplevert.
 
 

IN DE PRAKTIJK

U zoekt samen met ons de fiets uit die u wilt en bij u past.
- Samen kijken we naar de juiste maat en eventuele opties
- We maken voor u een factuur op naam voor optie 1 en 2, of vullen samen met u de papieren in voor optie 3(dit kan ook telefonisch)

 Bij de optie 2 en 3 duurt het totale proces ongeveer 1,5 tot 2 weken. Om er zeker van te zijn dat de door u gekozen fiets er dan nog is vragen we u om een kleine aanbetaling die u terugkrijgt bij het afhalen van de fiets. Uiteraard reserveren wij de fiets van voor u tot die tijd.

De diverse externe organisaties als NFP, BFN en Bike Business hebben ook eigen voorwaarden met betrekking tot service en verzekering. Uiteraard werken wij met onze standaard voorwaarden en de originele fabrieksgarantie van onze merken. U krijgt net de eerste beurt niet gratis in verband met onze enorm scherpe prijzen. De eerste beurt bieden wij wel standaard aan voor een beter tarief. Voor meer informatie zie het kopje werkplaats.

fietsplan